Inf-93.com

Apartamente në shitje

 • PALLAT I RI TEPER CILESOR NE ZONEN ME TE QETE TE TIRANES, NGJITUR ME PARKUN E MADH, PRANE STADIUMIT "QEMAL STAFA"

  Prenotimi i nje apartamenti ketu perben nje investim me teper leverdi, te sigurte dhe me vlera per te ardhmen.

  - Apartamente 1+1    95m2

  - Apartamente 2+1  127m2, 142m2, 150m2

  - Apartamente 3+1  245m2

  Cmimi: Duke filluar me 1730 euro/m2 per katin III banim dhe ne rritje sipas katit deri ne 1980 euro/m2 per katin XXII. Me hipoteke

           Ne kete pallat mund te gjeni dhe ambjente ose apartamente me qira per banim ose zyra.

   
 • ·PRANE SHESHIT “AVNI RUSTEMI”

  Ne nje pallat teper cilesor shiten apartamente:

  - 1+1       64 – 66 m2

  - 2+1       84 – 133 m2

  - 3+1     150 – 160 m2

  Ne kate te ndyshme. Cmimi 1250 euro/m2

 • PRANE  “CARLSBERGUT”

  Ne nje pallat teper cilesor shiten apartamente me rifinitura bashkekohore:

  2+1+2banjo+ballkon, sip. 108 m2, kat III. Çmimi 259.200 Euro

  2+1+2banjo+ballkon, sip. 115 m2, kat VII. Çmimi 276.000Euro

  2+1+2banjo+ballkon, sip. 122 m2, kat III. Çmimi 292.800 Euro

  3+1+2banjo+ballkon, sip. 145 m2, kat VI. Çmimi 348.000 Euro

 • NE RRUGEN “NAIM FRASHERI”

  Apartament ekzistues 1+1+banjo+ballkon, sip. 54 m2, kati V (pallat 6 katesh). Çmimi 44.000 Euro. Me hipoteke

 • PRANE SHKOLLES “HARRY FULTZ”

  Apartament ekzistues 1+1+banjo+ballkon, sip. 53 m2, kati V. Çmimi 45.000 Euro. Me hipoteke

 • MBRAPA SHKOLLES SE KUQE

  Apartament ekzistues 2+1+banjo+ballkon, sip. 80m2, kati V. Çmimi 54.000 Euro. Me hipoteke

 • MBRAPA LIQENIT ARTIFICIAL

  Apartament 1+1+banjo+ballkon, sip. 68,1 m2, kati II. Çmimi 55.000 Euro. Me hipoteke

   
 • PARA KOMPLEKSIT “DON BOSCO”

  Apartamente cilesore 1+1+banjo+ballkon, sip. 62 (68) m2, kati II. Çmimi 57.000 Euro

  Me hipoteke

 • NE KOMPLEKSIN “LURA 2”

  Shitet i sapo perfunduar

  -Apartament cilesor 2+1+banjo+ballkon, sip. 73(80) m2, kati II (godine 3 kateshe). Çmimi 68.000 Euro. Me hipoteke

 • PRANE QENDRES, TE PAZARI RI

  Apartament i ri 1+1+banjo+ballkon, sip. 63 m2, kati V. Çmimi 70.000 Euro

Pages