+355 4 2230 515

Inf-93.com

Dyqane në shitje

 • PRANE SHKOLLES SE BALETIT

  Dyqan ne shitje, gjysem bodrum, buze rruge kryesore, sip.  36 m2. Cmimi 80.000 Euro. Me hipoteke

 • NE RRUGEN E “KAVAJES”, PRANE ISH-SAMSUNGUT

  Ambient ne shitje gjysem bodrum, sip. 120 m2. Çmimi 180.000 Euro. Me hipoteke

 • NE RRUGEN E “KAVAJES”, PRANE ISH-SAMSUNGUT

  Dyqan ne shitje me sip. 82 m2, kati 1. Çmimi 250.000 Euro. Me hipoteke

 • RRUGA “IBRAHIM RUGOVA”, MBRAPA TAIWANIT

  Dyqan ne shitje me siperfaqe 63 m2 ne katin perdhe, buze rruges ne nje vendodhje me vizibilitet shume te larte, me kerkese shume te larte dhe oferte te limituar.

  Cmimi shitjes 290,000 Euro. Me dokumenta te rregullta pronesie.

  Dyqani ne shitjes si investim me qira te garantuar 1,380 Euro/muaj.

 • MIDIS STADIUMIT "QEMAL STAFA" DHE RRUGES SE “ELBASANIT”

  Dyqan ne shitje buze rruge. Sip. 82 m2 kati perdhe dhe 34m2 kati i ndermjetem. Çmimi 400.000 Euro. Me hipoteke

 • PRANE RRETHRROTULLIUMIT TE TIRANES SE RE

  Mundesi e mire investimi: Ambient ne shitje, i dhene me qira, sip 226.5 m2(1/2 bodrum) plus dyqan 8 m2 buze rruge kryesore. Çmimi 520.000 Euro. Me hipoteke. Qiraja eshte 2600Euro/muaj. 

 • NE RRUGEN E BARRIKADAVE

  Buze rruge dyqan ne shitje cilesor i pershtatshem per aktivitete te ndryshme, sip. 190 m2, kati pare. Çmimi 630.000 Euro. Me hipoteke

 • RR. “XHORXH W BUSH”, 50 M NGA QENDRA TREGTARE TOPTANI

  Ambient ne shitje tregtar buze rruge, kati perdhe, i cili eshte i pershtatshem per dyqan ose aktivitet tjeter tregtar, sip. 190 m2 + 100 m2 mezzanine, 3 tualete. Çmimi 1.400.000 Euro. Me hipoteke.

 • RRUGA “VASO PASHA”, NE ISH-BLLOK

  Dyqan ne shitje me siperfaqe 300 m2, ne vendodhje shume te mire, buze rruges Vaso Pasha ne bllok ne nje zone me kerkese shume te larte dhe oferte te limituar. Dyqani mund te ndahet ne dy ambiente 77 dhe 223 m2.

  Çmimi shitjes 2,100,000 Euro.  Me dokumenta te rregullta pronesie.