+355 4 2230 515

Inf-93.com

Green Coast Luxury Resort

Ne kete format gjeni nje prezantim te shkurter te kompleksit turistik “Green Coast Luxury Resort”, Palase, Dhermi

I ndërthurur me kaltërsinë e detit dhe gjelbërimin e malit, duke sjellur një tjetër standart në resortet shqiptare, kompleksi ju ofron:

  • Vila Elitare Deluxe me sipërfaqe ndërtimi 355 m2 dhe sipërfaqe toke 1000 - 1500 m2.
  • Vila Elitare Luxury me sipërfaqe ndërtimi 270 m2 dhe sipërfaqe toke 700 - 800 m2.
  • Vila Individuale me sipërfaqe ndërtimi 158 m2 dhe sipërfaqe toke 400 - 500 m2.
  • Vila të Bashkangjitura me sipërfaqe ndërtimi 127 - 150 m2 dhe sipërfaqe toke 365 - 450 m2.

Çmimi  per vilat varion nga  _______Euro, në varësi të tipologjisë dhe vendodhjes së viles.

  • Në "Green Coast Resort" ofrohen edhe apartamente 1+1 dhe 2+1 me sipërfaqe 60 - 103 m2, ku secili prej tyre ka sipërfaqe oborri 125 - 300 m2.

Çmimi _________ Euro, në varësi të tipologjisë dhe vendodhjes së pronës.

Çmimi do të negociohet në varësi të përzgjedhjes së klientit, ku merret parasysh largësia nga deti, sipërfaqja, orientimi, mënyra e pagesës, etj.

Hipotekimi i sigurtë, në bazë të lejes së ndërtimit.

Situata e punimeve sot:

  • Është përfunduar infrastruktura me të gjithë elementët e saj.
  • Vazhdon ndertimi i vilave.

Faza e parë përfundon për 2 vite