+355 4 2230 515

Inf-93.com

Hotele në shitje

  • RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE

    Hotel ne shitje me siperfaqe ndertimi 350 m2. Hoteli është 4 katësh dhe ka 8 dhoma me hapësira të bollshme dhe cmime mesatare 45 Euro/nata. Hoteli punon 80% te vitit dhe ka nje rankim 9.0 ne Booking.

    Çmimi 850,000 Euro. Me certificate pronësie.

  • LIQENI ARTIFICIAL, TIRANE

    Hotel ne shitje, me siperfaqe ndertimi 700 m2 dhe truall 980 m2 truall. Mundesi per te ndertuar 2 kate shtese. Hoteli punon 80% te vitit dhe ka nje rankim 9.6 ne Booking.

    Çmimi 2,399,000 Euro. Me certifikate pronesie.