+355 4 2230 515

Inf-93.com

Komplekse Vilash në shitje

 • NE LUNDER, 5 MIN NGA TEG-ut, TIRANA INTERNATIONAL SCHOOL

  Per Shitje ose Qira.

  Vilat Rose 2 Kateshe + Bodrum me sip ndertimi 280 – 370 m2 + truall 600 – 800 m2.

  Per shitje  590.000 - 665.000 Euro. Per qira 2500 - 3000 Euro/muaj

  Vilat Petit Bordeaux 2 Kateshe + Bodrum me sip ndertimi 392 m2 + truall 600 – 800 m2.

  Per shitje 780.000 Euro. Per qira 3000 - 3500 Euro/muaj

  Vilat Bordeaux 2 Kateshe + Bodrum me sip ndertimi 550 – 600  m2 + truall 700 – 900 m2.

  Per shitje  760.000 - 870.000 Euro. Per qira 3800 - 4200 Euro/muaj

  Vilat Grapevine 3 Kateshe me sip ndertimi 640 –700  m2 + truall 800 – 1,400 m2.

  Per shitje  1.000.000 - 1.600.000 Euro. Per qira 4500 - 5500 Euro/muaj

  Vilat Champagne 3 Kateshe me sip ndertimi 1,030 – 1,200  m2 + truall 1,200 – 2,000 m2

  Per shitje  1.270.000 - 2.000.000 Euro. Per qira 7000 - 9000 Euro/muaj

  Me hipoteke

 • REZIDENCA ME E RE E BANIMIT NE HAMALLAJ, GJIRI I LALZIT

  Ofrohen per Shitje.

  Vila 2 Kateshe dhe Apartamente 1+1 dhe 2+1 ne godina 3 kateshe.

  VILAT:

  Vila Azure me sip. 132 m2 edhe truall 350 – 400 m2. Vila ofron 2 Dhoma Gjumi + kuzhine + 2 Banjo. Cmimi varion nga 175,000 -  183,000 Euro.

  Vila Ultramarine me sip. 133 m2 edhe truall 350 – 400 m2. Vila ofron 3 Dhoma Gjumi + kuzhine + 2 Banjo + Depo. Cmimi varion nga 175,000 -  183,000 Euro.

  Vila Iris me sip. 152 m2 edhe truall 370 – 500 m2. Vila ofron 3 Dhoma Gjumi + kuzhine + 3 Banjo + Depo.  Cmimi varion nga 195,000 -  210,000 Euro.

  Vila Celeste me sip. 170 m2 edhe truall 370 – 550 m2. Vila ofron 4 Dhoma Gjumi + kuzhine + 2 Banjo + Depo.  Cmimi varion nga 225,000 -  245,000 Euro.

  Vila Sapphire me sip. 221 m2 edhe truall 500 – 569 m2. Vila ofron 5 Dhoma Gjumi + kuzhine + 3 Banjo + Depo.  Cmimi varion nga 307,000 -  310,000 Euro.

  APARTAMENTET:

  Ap 1+1 me sip. 56 deri 72 m2 me cmime 60,000 Euro – 78,000 Euro.

  Ap 2+1 me sip 72 deri 82 m2 me cmime 78,000 Euro – 94,000 Euro.

  Tek cmimi i apartamenteve eshte i perfshire edhe nje parkim.

 • TE GJIRI I LALZIT, RESORT TEPER CILESOR

  Apartamente ne shitje, ne godina 3-katshe

  1+1+banjo+ballkon, sip. 62 m2. Çmimi 49,500 Euro

  2+1+2banjo+ballkon, sip. 89 m2. Çmimi 71,000 Euro

  3+1+2banjo+verande 50 m2, sip. 100 m2. Çmimi 95,000 Euro

   

  Ka dhe vila per shitje. Cmimi 800 Euro/m2

 • “JOY RESIDENCES” 200 METRA NGA TEG, 5 MIN NGA TIRANA INTERNATIONAL SCHOOL

  Apartamente ne Shitje ose Qira.

  Apartamente 1+1 - sip. 71 m2 = 127,000 Euro, sip 96 m2 = 173,000 Euro, sip 103 m2 = 185,000 Euro

  Apartamente 2+1 - sip. 120 m2 = 216,000 Euro, sip 125 m2 = 225,000 Euro, sip 133 m2 = 240,000 Euro.

  Apartamente 3+1 - sip. 137 m2 = 247,000 Euro, sip 169 m2 = 304,000 Euro, sip 206 m2 = 370,000 Eurosip 215 m2 = 387,000 Euro,

  Parkimi 16,000 Euro/posti

  Depot dhurate per klientet qe blejne apartamente 3+1.

 • Green Coast Luxury Resort - Palase, Dhermi

  VILAT ME PAMJE NGA DETI:

  -Vila Elite Deluxe me sip. 520 m2 dhe truall 900 – 1,500 m2. Cmimi varion nga 900,000 -  1,200,000 Euro.

  -Vila Elite me sip. 378 m2 dhe truall 650 – 800 m2. Cmimi varion nga 670, 000 -  700,000 Euro.

  -Vila Individuale e madhe me sip. 177 m2 dhe truall 350 – 600 m2. Cmimi varion nga 350, 000 -  500,000 Euro.

  -Vila Individuale e vogel me sip. 140 m2 dhe truall 300 – 500 m2. Cmimi varion nga 270, 000 -  290,000 Euro.

  -Vila Bashkangjitur e madhe me sip. 171 m2 dhe truall 300 – 500 m2. Cmimi varion nga 320, 000 -  340,000 Euro.

  -Vila Bashkangjitur e vogel me sip. 149 m2 dhe truall 250 – 400 m2. Cmimi varion nga 270, 000 -  320,000 Euro.

  APARTAMENTET ME PAMJE NGA DETI:

  -Ap 1+1 me sip. 73 m2 me truall 150 – 300 m2. Cmimi varion nga 127,000 Euro – 140,000 Euro.

  -Ap 2+1 me sip. 83m2, 95 m2 dhe 111 m2 me truall 100 – 300 m2. Cmimi varion nga 145,000 Euro – 220,000 Euro.

  Një parkim përfshirë në çmim. Trualli dhe parkimi jane ne pronesi.

  Kerkohet minimalisht 30 - 70% e vleres me firmosjen e kontrates ne varesi te zones ku ndodhet prona.

 • SAN PIETRO RESORT, NE GJIRI I LALZIT

  Ofrohen per Shitje

  VILAT:

  Vilat Elitare me sip 512 m2. 4 Dhoma Gjumi + 3 Banjo. Toka varion nga 1,100-1,700 Euro/m2. Cmimi 780,000 Euro.

  Vilat Individuale me sip 204 m2. 3 Dhoma Gjumi + 2 Banjo. Toka 600-900 m2. Cmimi 330,000 Euro.

  Vilat e Bashkangjitura me 2 hyrje individuale me sip 192 m2 m2. 3 Dhoma Gjumi + 2 Banjo. Toka 400 - 700 m2. Cmimi 280,000 Euro.

  Vilat e Bashkangjitura me 4 hyrje individuale me sip 120 m2 secila. 2 Dhoma Gjumi + 2 Banjo. Toka 250- 600 m2. Cmimi 170,000 Euro.

  APARTAMENTET:

  Apartamente 1+1 me sip. 72 deri 90 m2.

  Apartamente 2+1 me sip. 98 deri 105 m2.

  Cmimet e apartamenteve ne brezin e pare jane 1,250 Euro/m2 ne katin perdhe, 1,200 Euro/m2 ne katin e pare dhe 1,150 Euro/m2 ne katin e dyte.

  Cmimet e apartamenteve ne brezat e tjera jane 1,200 Euro/m2 ne katin perdhe, 1,150 Euro/m2 ne katin e pare dhe 1,100 Euro/m2 ne katin e dyte.

  Tek cmimi i apartamenteve eshte i perfshire edhe nje parkim.

  Mundesi financimi deri ne 70% te vleres se prones qe ju do te blini.

 • PRIVE RESORT, TEK KEPI I RODONIT

  Ofrohen per Shitje.

  VILAT:

  Vila Infinity me siperfaqe ndertimi 195 m2 + 105 m2 pishine Infinity + siperfaqe trualli nga 800-1,000 m2. Vila ofron ambient ndenje, kuzhina + ngrenia, 3 dhoma gjumi, 3 tualete, lavanderia, dhoma mekanike dhe veranda, Cmimi duke filluar nga 540,000 Euro.

  APARTAMENTET:

  Studio me siperfaqe 47.65 m2 me cmimin 85,000 Euro.

  Apartamente 1+1 me siperfaqe 52 – 67 m2 me cmime 94,000 – 120,000 Euro.

  Apartamente duplekse 2+1 me siperfaqe 84 – 110 m2 me cmime 150,000 – 186,000 Euro.

  Apartamente duplekse 3+1 me siperfaqe 103 – 124 m2 me cmime 175,000 – 205,000 Euro.

  Ndertimi eshte parashikuar te mbaroje ne Dhjetor 2018.