+355 4 2230 515

Inf-93.com

Magazina me qera

 • Magazinë me qira me sipërfaqe të përgjithshme prej 1200 m2. Lartësia e magazinës është 13.75 m. Ka dyer për rimorkio.
  Ka shumë ose hapësirë parkimi për makina të vogla. Magazina e pajisur me sistemin e mbrojtjes nga zjarri.
  Siguria (duke përfshirë rojet private dhe sistemin e kamerave)
  Çmimi i qirasë së magazinës është 3 Euro / m2 + TVSH. Tarifa e Mirëmbajtjes 0.2 Euro / m2 / muaj

   

 • NE RRUGEN DYTESORE TE AUTOSTRADES TIRANE-DURRES

  Jepet me qira magazine me nje nje siperfaqe totale prej 3.000 m2 dhe zyra rreth 400 m2.

  Lartesia e magazines eshte 11 m.

  Siperfaqja e gjithe terrenit eshte 27,000 m2.

  Ka dyer industriale per trajlerat

  Ka shume hapesire parkimi per makina te vogla.

  Magazina e pajisur me sistemin e mbrojtjes nga zjarri

  Prone e garantuar

  Sistem sigurie 24 ore, duke perfshire rojet private dhe sistemin e kamerave.

  Mundesi per dhoma frigoriferike.

  Çmimi i qirase se magazines eshte 3 Euro/m2/muaj bruto

  Çmimi i qirase se zyres eshte 3 Euro/m2/muaj  bruto

   

 • AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 11, 200 M NGA MEGATEK

  Magazine me qira me siperfaqe ndertimi 5,000 m2 dhe siperfaqe trualli 12,000 m2 e cila mund te perdoret per magazinim, zyra, prodhim, fasoneri, depo farmaceutike, sherbime etj.

  Cmimi qirase 3 Euro/m2. Mund te ndahet deri ne 2,500 m2.

 • AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5, 200 M NGA COCA COLA

  Magazina me qira me siperfaqe ndertimi 8,120 m2 (kati -1 me lartesie 3.5 m = 2,190 m2, kati perdhe me lartesi 5.5 M = 2,640 m2, kati dyte me lartesi 4 M = 2,190 m2 dhe kati trete me lartesi 4 M = 1,100 m2) dhe siperfaqe trualli 5,000 m2, mund te perdoret per magazinim, zyra, prodhim, fasoneri, depo farmaceutike, sherbime etj.

  Cmimi qirase varion nga 2 Euro/m2 deri 3.5 Euro/m2 ne varësi të katit.

 • NE MARIKAJ, BUZE RRUGES DYTESORE

  Buze rruges kryesore, ne nje kompleks magazinash, jepet me qira magazine open space, kati i pare, siperfaqe 150 m2, lartesia 3,8 m. Sistem sigurie. Parkim i garantuar dhe oborr 350 m2. Cmimi 350 Euro/muaj

 • PRANE SHESHIT ‘SHQIPONJA‘

  Jepet me qira magazine, ekzistuese e rikonstruktuar plotesisht, ne nje kompleks magazinash, me nje nje siperfaqe totale prej 900 m2 ne tre kate, 300 m2 secili kat, me ashensor industrial, zyra dhe banjo. 

  Çmimi 1870 Euro/muaj+TVSH

   

 • MIDIS VORES DHE DURRESIT, BUZE AUTOSTRADE

  Magazine frigoriferike me qira sip. 605 m2. Toke 2065 m2.  E pershtatshme per magazinim ne kushte frigoriferike te produkteve te ndryshem.Cmimi 2,500 Euro/muaj

   

 • NE AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES, MBRAPA COCA-COLES

  Magazine me qira sip. 920 m2. Lartesia 10 metra. Zyra 400 m2 ne dy kate. Cmimi 5,200 Euro/muaj