+355 4 2230 515

Inf-93.com

Magazina me qera

 • Tirana Logistic Park perfaqeson ndertimin e 5 objekteve magazinuese/industriale te klasit A me qellim dhenien me qera te tyre, kompanive te ndryshme shqiptare apo nderkombetare qe duan te pozicionojne dhe zhvillojne aktivitetin e tyre ne Shqiperi. Ndertimi I ketyre objekteve me standarte europiane,nderthurur me shfrytezimin e formave te ndryshme te transportit dhe variantet logjistike teper fleksibel,e ben Parkun Logjistik te Tiranes,te parin ne Shqiperi totalisht te standarteve Nderkombetare.
  Projekti I zhvilluar ne nje hapesire prej 200 000m² dhe me nje ndertimi totale ndertimi prej 80 000m² midis te tjerash do te ofroje:
   
  Zyra te standartit te larte.
  Infrastrukture te Re rrugore dhe permiresimin e asaj egzistuese.
  Magazine dhe Hapesire te Lire Doganore,se bashku me sherbimin e Zhdoganimit brenda ketyre tyre.
  Nje terminal hekurudhor me nje degezim paralel shinash brenda Parkut.
  Nje terminal per shkarkimin dhe perpunimin e konteniereve
  Hapesira te shumta parkimi per te gjitha kapacitetet e mjeteve: autovetura,kamione, trajlera
  Nje rrjet te kompletuar te ambjenteve sociale
   
  Parku Logjistik I Tiranes eshte I pozicionuar ne zonen kryesore industrale te Tiranes- Shqiperise(Autostrada Tirane-Durres).
   
  Vetem 200m larg nga Autostrada Tirane-Durres
  6 km nga qendra e kryeqytetit
  14 km nga Aeroporti nderkombetar me I madh I vendit,Rinasi
  30 km nga Porti kryesor dhe qyteti I dyte me I madh ne vend, Durresi.
  Pozicionuar strategjikisht prane superstradave kryesore,qe lidhin Shqiperin me Kosoven dhe Maqedonine.
 • NE RRUGEN DYTESORE TE AUTOSTRADES TIRANE-DURRES

  Jepet me qira magazine me nje nje siperfaqe totale prej 3.000 m2 dhe zyra rreth 400 m2.

  Lartesia e magazines eshte 11 m.

  Siperfaqja e gjithe terrenit eshte 27,000 m2.

  Ka dyer industriale per trajlerat

  Ka shume hapesire parkimi per makina te vogla.

  Magazina e pajisur me sistemin e mbrojtjes nga zjarri

  Prone e garantuar

  Sistem sigurie 24 ore, duke perfshire rojet private dhe sistemin e kamerave.

  Mundesi per dhoma frigoriferike.

  Çmimi i qirase se magazines eshte 3 Euro/m2/muaj bruto

  Çmimi i qirase se zyres eshte 3 Euro/m2/muaj  bruto

   

 • NE VAQARR

  Jepen me qira magazina cilesore me lartesi 8 metra me sip. 1250 m2, 3750 m2, 5000 m2... dhe 9000m2. Cmimi 2.3 Euro/m2/muaj bruto

   

 • AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 11, 200 M NGA MEGATEK

  Magazine ne shitje me siperfaqe ndertimi 5,000 m2 dhe siperfaqe trualli 12,000 m2 e cila mund te perdoret per magazinim, zyra, prodhim, fasoneri, depo farmaceutike, sherbime etj.

  Cmimi qirase 3 Euro/m2. Mund te ndahet deri ne 2,500 m2.

 • NE MARIKAJ, BUZE RRUGES DYTESORE

  Buze rruges kryesore, ne nje kompleks magazinash, jepet me qira magazine open space, kati i pare, siperfaqe 150 m2, lartesia 3,8 m. Sistem sigurie. Parkim i garantuar dhe oborr 350 m2. Cmimi 350 Euro/muaj

 • MIDIS VORES DHE DURRESIT, BUZE AUTOSTRADE

  Magazine frigoriferike me qira sip. 605 m2. Toke 2065 m2.  E pershtatshme per magazinim ne kushte frigoriferike te produkteve te ndryshem.Cmimi 2,500 Euro/muaj

   

 • NE AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES, MBRAPA COCA-COLES

  Magazine me qira sip. 920 m2. Lartesia 10 metra. Zyra 400 m2 ne dy kate. Cmimi 5,200 Euro/muaj