+355 4 2230 515

Inf-93.com

Magazina në shitje

 • NE RRUGEN E NDROQIT, PARA URES SE BESHIRIT

  100 m larg rruges kryesore, magazine ne shitje e re cilesore, sip. 1500 m2 (25x60), h - 4m anash dhe h – 6m ne kulm.Toke gjithsej 3200m2. Çmimi okazion 620.000 Euro. Me hipoteke

 • PARK INDUSTRIAL ME MAGAZINA, AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, KM 8

  Magazine ne shitje, me siperfaqe 1,100 m2 dhe lartesi 8 m, pa kollona ne mes, te pershtatshme per prodhim, magazinim dhe ekspozim. Brenda kesaj siperfaqe ofrohen showroom dhe zyrat.

  Çmimi 720,000 Euro. Faza e pare mbaron brenda Shtator 2019. Financim deri ne 70% te vleres.

 • NE AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES, PARA COCA-COLES

  Magazine ne shitje (1800 + 420 m2), zyra 420 m2, truall 5000 m2. Epershtatshme per aktivitete industriale te ndryshme, magazinim ose prodhim. Çmimi 1.350.000 Euro. Me hipoteke

 • AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 11, 200 M NGA MEGATEK

  Magazine ne shitje me siperfaqe ndertimi 5,400 m2 dhe siperfaqe trualli 11,320 m2 e cila mund te perdoret per magazinim, zyra, prodhim, fasoneri, depo farmaceutike, sherbime etj.

  Çmimi shitjes 2,080,000 Euro. Me dokumenta te rregullta pronesie.