+355 4 2230 515

Inf-93.com

Objekte të mëdha me qera

  • RR. “KAVAJES”, MISTO MAME, 3 KM NGA QENDRA E TIRANES

    Shitet ndertese e klasit A per hapesire zyre 4 kate mbi toke dhe 1 kat nentoke me siperfaqe ndertimi 2,250 m2 dhe siperfaqe trualli 1,600 m2 + 12 vende parkimi.

    Me qira 9,000 Euro/muaj per kontrata mbi 2 vite.