+355 4 2230 515

Inf-93.com

Objekte të mëdha në shitje

 • BUZE RRUGES “BULEVARDI BLU”, ZONA INDUSTRIALE, KAMEZ

  Ambient ne shitje biznesi ,3 kateshe buze rruge me siperfaqe 650 m2 ndertim dhe 1,800 m2 truall e cila ofron ambient per magazinim, zyra, kuzhina, tualete, ambient per prodhim, sherbime te ndryshme etj.

  Çmimi okazion 570,000 Euro. Me hipoteke.

 • RR. “KAVAJES”, MISTO MAME, 3 KM NGA QENDRA E TIRANES

  Ndertese ne shitje e klasit A per hapesire zyre 4 kate mbi toke dhe 1 kat nentoke me siperfaqe ndertimi 2,250 m2 dhe siperfaqe trualli 1,600 m2 + 12 vende parkimi.

  Çmimi 2,600,000 Euro. Me hipoteke.

 • BUZE AUTOSTRADE DURRES - KUKES, 1 KM NGA AEROPORTI NENE TEREZA, 100 M NGA SGS KONTROLLI TEKNIK I MAKINAVE

  Biznes ne shitje 11,845 m2 truall + 2 godina te vecanta me siperfaqe totale ndertimi prej 2,940 m2. Mundesi per te ndertuar nje ndertese tjeter.

  Çmimi okazion 2,800,000 Euro. Me hipotekeFinancim i garantuar deri ne 55% te vleres.