"PARK LIFE RESIDENCE" PRANE PARKUT KOMBETAR
< >
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: PRANE PARKUT KOMBETAR TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: PRANE PARKUT KOMBETAR TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: PRANE PARKUT KOMBETAR TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: PRANE PARKUT KOMBETAR TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: PRANE PARKUT KOMBETAR TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: PRANE PARKUT KOMBETAR TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: PRANE PARKUT KOMBETAR TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: PRANE PARKUT KOMBETAR Tirane
<
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: PRANE PARKUT KOMBETAR TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: PRANE PARKUT KOMBETAR TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: PRANE PARKUT KOMBETAR TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: PRANE PARKUT KOMBETAR TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: PRANE PARKUT KOMBETAR TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: PRANE PARKUT KOMBETAR TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: PRANE PARKUT KOMBETAR TiraneObjekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: PRANE PARKUT KOMBETAR Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

"PARK LIFE RESIDENCE" PRANE LIQENIT ARTIFICIAL

Park Life Residence ka nje vendodhje elitare vetëm pak metra larg Liqenit Artificial dhe me një akses të dedikuar për në pistat e vrapit, këndit të ri të lojrërave dhe shëtitjeve brenda gjelbërimit të Parkut të madh të Tiranës. Infrastruktura rrugore që tashmë po zhvillohet në atë krah të qytetit bën të mundur që rezidenca Park Life të jetë lehtësisht e aksesueshme.

Projekti eshte realizuar nga studio e njohur Hollandeze JA Joubert Architecture në bashkëpunim studion e njohur arkitekture shqiptare “Dea Studio.

Ndërtimi po realizohet nga Eurocol në një nga kompanitë më të sukseshme, më profesionale, më serioze në Shqipëri e cila operon në tregun Shqiptar që prej vitit 1991.

Park Life Residence në fazën e pare të ndërtimit do të ofrojë 9 godina banimi te cilat do të jenë 4 kate banimi dhe 1 kat parkimi nëntokë ku do të bëhen të gjitha lëvizjet e makinave.

Park Life Residence do të ofrojë arkitekturë moderne, infrastrukture moderne, ambiente rekreative, shërbime, cilësi shumë të lartë ndërtimi me paketat me të avancuara që përdoren ne Europen Perëndimore, ashensor, siguri dhe administrim 24 orë, ndricimi natyral, lartësi të katit, ambiente të përbashkëta të gjelbëruara, mirëmbajtje elitare, jetesë nē komunitet etj.

Park Life Residence shumë shpejt do te jetë një projektet elitare të Tirana Real Estate.

Në Park Life Residence do të ofrohen apartamente në shitje të tipologjive dhe dimensioneve të ndryshme duke filluar nga 1+1, 2+1, 3+1, dupleks duke iu përshtatur kërkesave të banorëve.

Apartamente ne shitje 1+1 = Nga 57 m2 deri në 64 m2

Apartamente ne shitje 2+1 = Nga 75 m2 deri në 112 m2.

Apartamente ne shitje 3+1 = Nga 111 m2 deri në 143 m2.

Duplekse ne shitje 3+1 = Nga 140 m2 deri në 266 m2.

Atiko ne katin e fundit ne shitje 3+1 = Nga 143 m2 deri në 210 m2.

Parkime në katin -1

Cmimet e apartamenteve, duplekseve variojne nga 1,150 Euro/m2 deri në 1,700 Euro/m2.

Cmimet variojne nga kati, tipologjia e pronës, plani i pagesës etj.

Cmimet e parkimeve jane 18,000 Euro.

 

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
KATET E PRONES: 
4
PRONA: 
E re
ASHENSOR: 
Po
HIPOTEKË: 
Kontrate sipermarrje
X

Kontakto Agjentin