+355 4 2230 515

Inf-93.com

09/07/2019 - 12:16Toka

QEPARO, HIMARË, 300 M NGA DETI JON

Toka në shitje buzë rruge është e pershtatshme për ndertim vile dhe ndodhet vetem 300 M nga deti Jon. Zonë me kërkesë të lartë.

Toke ne shitje me siperfaqe 1,100 m2 me studim per ndertim 3 katesh 500 m2 + bodrum, e cila ndodhet  me nje vendodhje shume te mire ne Qeparo dhe pamje fantastike te detit Jon.

Çmimi shitjes 125,000 Euro. Me certifikate pronesie dhe studim.

Per me shume informacion per te zbuluar kete prone ju lutem na kontaktoni.

HIPOTEKË: 
Po

Kontaktoni me agjensinë