+355 4 2230 515

Inf-93.com

19/06/2019 - 17:58Magazina

PRANE SHESHIT ‘SHQIPONJA‘

Jepet me qira magazine, ekzistuese e rikonstruktuar plotesisht, ne nje kompleks magazinash, me nje nje siperfaqe totale prej 900 m2 ne tre kate, 300 m2 secili kat, me ashensor industrial, zyra dhe banjo. Lartesia e dy kateve te para eshte 5m, e katit te trete 9m. Eshte e pajisur me uje dhe drita 24 ore, ka dhe gjenerator. Ka shume hapesire parkimi jashte magazines. Prone e garantuar dhe sistem administrimi shume i mire. Sistem sigurie 24 ore, duke perfshire rojet private dhe sistemin e kamerave. Mundesi per dhoma frigoriferike ne te njejtin kompleks.

Çmimi i qirase se magazines eshte 1870 Euro/muaj+TVSH

 

HIPOTEKË: 
Po
PRONA: 
Ekzistuese
SIPËRFAQET E KATEVE: 
300
SA KATE PRONA?: 
3
BANJO TOTAL: 
2
ASHENSOR: 
Po
SISTEMI ELEKTRIK: 
Gjenerator prone
PARKING JASHTË GODINE: 
10

Kontaktoni me agjensinë