+355 4 2230 515

Inf-93.com

25/05/2018 - 17:18Magazina

Parku Logjistik i Tiranes

Tirana Logistic Park perfaqeson ndertimin e 5 objekteve magazinuese/industriale te klasit A me qellim dhenien me qera te tyre, kompanive te ndryshme shqiptare apo nderkombetare qe duan te pozicionojne dhe zhvillojne aktivitetin e tyre ne Shqiperi. Ndertimi I ketyre objekteve me standarte europiane,nderthurur me shfrytezimin e formave te ndryshme te transportit dhe variantet logjistike teper fleksibel,e ben Parkun Logjistik te Tiranes,te parin ne Shqiperi totalisht te standarteve Nderkombetare.

Projekti I zhvilluar ne nje hapesire prej 200 000m² dhe me nje ndertimi totale ndertimi prej 80 000m² midis te tjerash do te ofroje:

 • Zyra te standartit te larte.
 • Infrastrukture te Re rrugore dhe permiresimin e asaj egzistuese.
 • Magazine dhe Hapesire te Lire Doganore,se bashku me sherbimin e Zhdoganimit brenda ketyre tyre.
 • Nje terminal hekurudhor me nje degezim paralel shinash brenda Parkut.
 • Nje terminal per shkarkimin dhe perpunimin e konteniereve
 • Hapesira te shumta parkimi per te gjitha kapacitetet e mjeteve: autovetura,kamione, trajlera
 • Nje rrjet te kompletuar te ambjenteve sociale

Parku Logjistik I Tiranes eshte I pozicionuar ne zonen kryesore industrale te Tiranes- Shqiperise(Autostrada Tirane-Durres).

 • Vetem 200m larg nga Autostrada Tirane-Durres
 • 6 km nga qendra e kryeqytetit
 • 14 km nga Aeroporti nderkombetar me I madh I vendit,Rinasi
 • 30 km nga Porti kryesor dhe qyteti I dyte me I madh ne vend, Durresi.
 • Pozicionuar strategjikisht prane superstradave kryesore,qe lidhin Shqiperin me Kosoven dhe Maqedonine.

 

Kontaktoni me agjensinë

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.