+355 4 2230 515

Inf-93.com

Rreth Nesh

Çfarë është Real Estate “INF 93” sh.p.k.? 

Real Estate “INF 93” sh.p.k është krijuar ne vitin 1993. Është e para agjensi e organizuar në Shqipëri.

Që prej 25 vjetësh vepron suksesshëm e me profesionalizëm në tregun e pasurive të paluajtshme, duke bere ndërmjetësime në shit-blerje dhe dhënie me qira të mijra apartamenteve të banimit, vilave, trojeve, dyqaneve, magazinave, etj.

Duke qene e pranishme ne treg qe nga viti 1993, Real Estate “INF 93” ka hartuar studimin e vlerave te tregut për apartamentet e banimit ne qytetin e Tiranës qe nga viti 1993 deri ne 2013, duke e pasuruar atë me te dhëna te shumta, me tabela e grafike për çdo zone te Tiranë. (Studimi i Tregut)

 

Gjithashtu disponon te dhëna te shumta edhe për vlerat e tregut te pasurive te tjera te paluajtshme, si troje, zyra, lokale, hotele, magazina etj.

 

Real Estate “INF 93”  ndërmjetëson për: 

  • Shitje-blerje të apartamente të reja të përfunduara dhe apartamenteve ekzistuese.
  • Prenotim apartamentesh të reja, duke bashkëpunuar me dhjetra firma serioze ndërtimi.
  • Dhënien me qira të apartamenteve e vilave, për banim e zyra.
  • Shitje-blerje të trojeve industriale gjatë autostradës Tiranë – Durrës.
  • Shitje-blerje te trojeve për vila ne zonën e re me studim urbanistik: Sauk, Lundër, Farke,     Vishnje, Petrele, Linze, Rinas etj.
  • Shitje-blerje apo dhënie me qira të dyqaneve, lokaleve, magazinave etj. etj.

 

  Real Estate “INF 93”

  • Lidh klientet me bankat per marrje kredie dhe jep konsulencen e duhur ne kete drejtim.
  • Jep konsulence ekonomike e financiare per investim ne pasuri te paluajtshme
  • Jep konsulence teknike e juridike ne fushen e transaksioneve te pronave
 

Real Estate “INF 93”  vlerëson: 

Te gjitha llojet e pasurive te paluajtshme me metoda e standarde evropiane nga vlerësues me licence te shkalles se pare.

 

Ne muaijn mars 1997 Real Estate "INF 93" u vleresua me cmimin...