+355 4 2230 515

Inf-93.com

Toka në shitje

 • BUZE AUTOSTRADES TIRANE-KASHAR, PRANE RADIOSTACIONIT

  Shitet 9000 m2 truall (34m x 265m) ose 11.000 m2 truall (46 x 240m). Mjaft te pershtatshme per aktivitete te ndryshme. Çmimi 150 Euro/m2

 • BUZE AUTOSTRADES TIRANE – DURRES, PRANE CASA ITALIA

  Toke ne shitje me siperfaqe 9,300 m2 (60 x 155m)  buze rruges tek brezi i pare i autostrades Tirane-Durres, e cila ndodhet ne zonen industriale me te madhe ne Shqiperi, prane Qendres Tregtare Casa Italia. Zone me kerkese te larte.

  Çmimi shitjes 250 Euro/m2. Me dokumenta te rregullta pronesie.

 • NE AUTOSTRADES TIRANE – DURRES, PRANE BENZ MERCEDEZ

  Toke ne shitje me siperfaqe 16,000 m2 (60 x 266m)  ne brezin e dyte e autostrades Tirane-Durres, e cila ndodhet ne zonen industriale me te madhe ne Shqiperi, prane Qendres Tregtare Univers (QTU). Zone me kerkese te larte.

  Çmimi shitjes 70 Euro/m2. Me dokumenta te rregullta pronesie.

  Per me shume informacion per te zbuluar kete prone ju lutem na kontaktoni.

 • NE MJULL-BATHORE, 1 KM NGA TEG, 15 MIN NGA QENDRA E TIRANËS

  Toke ne shitje me siperfaqe 52,200 m2 me intesitet ndertimi 0.6 dhe koeficient shfrytëzimi 30% e cila ndodhet në zonë kodrinore, të gjelberuar dhe me diell gjate gjithe ditës.

  3/4 e tokes jepet me perqindje 33% ndersa 1/4 shitet.

  Çmimi shitjes 120 Euro/m2. Me certifikate pronesie.

 • NE VAQARR

  Shitet 10.000 m2 truall me forme shume te rregullt. Çmimi 70 Euro/m2. Me hipoteke

   
 • NE VAQARR

  Shitet 3600 m2 truall me forme te rregullt. Çmimi 75 Euro/m2. Me hipoteke

 • NE SAUK, BRENDA NJE KOMPLEKSI CILESOR VILASH

  Shitet toke 1285 m2. Çmimi 150 Euro/m2. Me leje ndertimi per vile.

 • QEPARO, HIMARË, 300 M NGA DETI JON

  Toke ne shitje me siperfaqe 1,100 m2 me studim per ndertim 3 katesh 500 m2 + bodrum, e cila ndodhet  me nje vendodhje shume te mire ne Qeparo dhe pamje fantastike te detit Jon.

  Çmimi shitjes 125,000 Euro. Me certifikate pronesie dhe studim.

   

   

 • 500 M NGA AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, MBIKALIMI AEROPORTIT

  Toke ne shitje me siperfaqe 3,000 m2 – 4,000 m2 me intesitet ndertimi 2.8 e cila ndodhet ne nje zone kodrinore vetem 12 KM nga qendra e Tiranes. Zone me kerkese te larte.

  Çmimi shitjes 240,000 Euro – 320,000 Euro. Me dokumenta te rregullta pronesie.

 • NE KASHAR, 500 METRA NGA AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, MBIKALIMI DREJT AEROPORTIT “NENE TEREZA”

  Shitet toke me siperfaqe 6,890 m2 e cila ndodhet ne nje zone kodrinore mes te gjelberimit, qetesise dhe ajrit te paster vetem 12 KM nga qendra e Tiranes. 

  Toke e pershtatshme per ndertim vilash ose sherbime te ndryshme qe ka nevoje zona si shkolla, kopshte, qender per moshat e treta, etj.

  Çmimi shitjes 410,000 Euro. Me hipoteke.

Pages