PRANË “SHKOLLËS SË KUQE”
550 000€
< >
Vila Në Shitje - Adresa: PRANË “SHKOLLËS SË KUQE” TiraneVila Në Shitje - Adresa: PRANË “SHKOLLËS SË KUQE” TiraneVila Në Shitje - Adresa: PRANË “SHKOLLËS SË KUQE” TiraneVila Në Shitje - Adresa: PRANË “SHKOLLËS SË KUQE” TiraneVila Në Shitje - Adresa: PRANË “SHKOLLËS SË KUQE” TiraneVila Në Shitje - Adresa: PRANË “SHKOLLËS SË KUQE” TiraneVila Në Shitje - Adresa: PRANË “SHKOLLËS SË KUQE” TiraneVila Në Shitje - Adresa: PRANË “SHKOLLËS SË KUQE” Tirane
<
Vila Në Shitje - Adresa: PRANË “SHKOLLËS SË KUQE” TiraneVila Në Shitje - Adresa: PRANË “SHKOLLËS SË KUQE” TiraneVila Në Shitje - Adresa: PRANË “SHKOLLËS SË KUQE” TiraneVila Në Shitje - Adresa: PRANË “SHKOLLËS SË KUQE” TiraneVila Në Shitje - Adresa: PRANË “SHKOLLËS SË KUQE” TiraneVila Në Shitje - Adresa: PRANË “SHKOLLËS SË KUQE” TiraneVila Në Shitje - Adresa: PRANË “SHKOLLËS SË KUQE” TiraneVila Në Shitje - Adresa: PRANË “SHKOLLËS SË KUQE” Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

Vila ne shitje ndodhet ne nje vendodhje shume te mire me vizibilitet, ne nje zone te zhvilluar me vila, afer institucioneve arsimore, shoqerore dhe tregtare, vetëm 1.5 KM nga qendra e Tiranës.

Vila ndodhet buze rruges dhe eshte e pershtatshme per ambiente biznesi dhe ofron dhe mundesi parkimi ne katin -1.

Vile ne shitje 4 Kateshe + Bodrum me sip. ndertimi 782.7 m2 + 71.2 m2 verande + truall 169 m2. Vila shitet në karabina. Mundësi shume e mire investimi. Vila mund te pershtatet per ambient banimi, hotel, shërbime, ambiente per shkolla, klinike dentare, kurse etj. Me certifikatë pronesie

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJE NETO: 
783m 2
SIPËRFAQJA TOTALE: 
854m 2
KATET E PRONES: 
4
PRONA: 
E re
HIPOTEKË: 
Po
OBORR: 
169m 2
X

Kontakto Agjentin