+355 4 2230 515

Inf-93.com

Çmimet

“INF 93” sh.p.k. vleresohet nga B.I.D

 

Si rezultat i një pune me mjaft cilësi, tepër profesionalizëm dhe me etike, 

“BUSINESS INITIATIVES DIRECTIONS” (B.I.D) 

(Shoqata qe vlerëson punën e bizneseve ne gjithë boten) 

Me qendër ne Madrid, Spanje,

ne muajin mars 2007, i akordoi

REAL ESTATE “INF 93” sh.p.k 

ÇMIMIN:

“GOLD CATEGORY” 

(Kategoria e Arit)

“INTERNATIONAL STAR AWARD FOR QUALITY” 

(Cmimi Nderkombetar per Cilesine )

dhe

ne muajin maj 2009, i akordoi 

REAL ESTATE “INF 93” sh.p.k 

ÇMIMIN:

“GOLD CATEGORY” 

(Kategoria e Arit)

“INTERNATIONAL QUALITY SUMMIT AWARD ” 

(Cmimi Nderkombetar per Cilesine me te mire)