RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT
850€
< >
Apartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT Tirane
<
Apartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT TiraneApartament 3+1 Me Qira - Adresa: RRUGA “BRIGADA VIII” NË QENDER TË ZONES SË BLLOKUT Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

Apartament me qira 3+1 i vendosur në zonen më elitare të kryeqytetit dhe shumë afer Parkut Kombetar, qendres se Tiranes dhe në mes të zones së Bllokut. Afër institucioneve arsimore, shoqërore, tregtare dhe këndeve të lodrave për fëmijë, në një nga zonat më të preferuara per banim.

Zona ofron sherbime te ndryshme si supermarkete, shkolla, kopshte, cerdhe, bar/kafe, restorante etj.

Apartamenti ndodhet në një ndertese të re, me ashensor, sistem sigurie me kamera, administrim shumë i mirë dhe komunitet i zgjedhur.

Apartamenti me qira 3+1 me një siperfaqe mbi 120 m2, kati i pestë. Apartamenti organizohet nga një ambient ndenjë i madh + ambient gatimi+ngrënie, 3 dhoma gjumi, dy banja dhe ballkon. Është i orientuar nga jug-lindja.

Ështe komplet i mobiluar me pajisje cilësore, ajer i kondicionuar, dritare cilesore dhe grila. 

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
TIPI: 
3+1
SIPËRFAQJA TOTALE: 
120m 2
DHOMA: 
3
BANJO TOTAL: 
2
KATI: 
5
MOBILUAR: 
Po
PRONA: 
E re
GATIM - NGRËNIE - NDENJE: 
Bashkë
ORIENTIMI: 
Jug
Lindje
PAMJA: 
Shume e mirë
ASHENSOR: 
Po
BALLKON: 
1
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.