RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM”
165 000€
< >
Apartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” TiraneApartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” TiraneApartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” TiraneApartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” TiraneApartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” TiraneApartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” TiraneApartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” TiraneApartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” TiraneApartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” TiraneApartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” TiraneApartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” TiraneApartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” TiraneApartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” Tirane
<
Apartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” TiraneApartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” TiraneApartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” TiraneApartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” TiraneApartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” TiraneApartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” TiraneApartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” TiraneApartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” TiraneApartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” TiraneApartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” TiraneApartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” TiraneApartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” TiraneApartament 3+1 Në Shitje - Adresa: RRUGA “SAMI FRASHËRI”, PRANË SHKOLLËS “EDITH DURHAM” Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

Apartamenti në shitje 3+1 ndodhet në një nga zonat më të mira të Tiranës së Re, ngjitur me ish Bllokun, dhe afër si me qendrën ashtu dhe me Parkun e Madh të Liqenit. Zona është mjaft atraktive dhe e plotësuar me një rrjet të mirëfilltë shoqëror e tregtar. Aty ndodhen objekte të llojeve të ndryshme, që e bëjnë jetën e banorëve më të thjeshtë e më të bukur.

Apartamenti 3+1 në shitje është mjaft i mirë funksionalisht. Nepermjet nje korridori, në hyrje ka një dhomë dhe një tualet, pastaj kalohet në soxhiorno e cila është veç, me ambient gatim + ngrënie veç, dhe me dy dhomat e tjera të gjumit dhe me një tualet tjetër me dritare. Dy ballkone të apartamentit janë futur në sipërfaqen e njërës prej dhomave dhe të soxhiornos. Rifiniturat janë të mira, ndërsa orientimi i apartamentit është perëndim – veri – lindje.

Apartamenti në shitje 3+1 me sipërfaqe neto 115 m2 (129 m2 me të përbashketa), ndodhet në katin e tretë nga toka. Përbëhet nga 3 dhoma, gatim+ngrënie veç, ndenje veç dhe 2 banjo. Poshtë pallatit, ku ndodhet apartamenti ka dhe një garazh për makinë të ulët, jo të lartë.

Me këtë apartament shitet edhe garazhi me çmimin 15.000 Euro

Me dokumenta të rregullta pronësie

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
TIPI: 
3+1
SIPËRFAQJE NETO: 
115m 2
SIPËRFAQJA TOTALE: 
129m 2
DHOMA: 
3
BANJO TOTAL: 
2
KATI: 
3
KATET E PRONES: 
10
MOBILUAR: 
Po
PRONA: 
E re
GATIM - NGRËNIE - NDENJE: 
Veç
ORIENTIMI: 
Veri
Lindje
Perëndim
PAMJA: 
Shume e mirë
ASHENSOR: 
Po
PARKING POSHTË GODINE: 
1
HIPOTEKË: 
Po
BALLKON: 
2
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.