PRANE FAKULTETIT TE SHKENCAVE
2 000€
< >
Bar-Restorant Me Qira - Adresa: PRANE FAKULTETIT TE SHKENCAVE TiraneBar-Restorant Me Qira - Adresa: PRANE FAKULTETIT TE SHKENCAVE TiraneBar-Restorant Me Qira - Adresa: PRANE FAKULTETIT TE SHKENCAVE TiraneBar-Restorant Me Qira - Adresa: PRANE FAKULTETIT TE SHKENCAVE TiraneBar-Restorant Me Qira - Adresa: PRANE FAKULTETIT TE SHKENCAVE TiraneBar-Restorant Me Qira - Adresa: PRANE FAKULTETIT TE SHKENCAVE Tirane
<
Bar-Restorant Me Qira - Adresa: PRANE FAKULTETIT TE SHKENCAVE TiraneBar-Restorant Me Qira - Adresa: PRANE FAKULTETIT TE SHKENCAVE TiraneBar-Restorant Me Qira - Adresa: PRANE FAKULTETIT TE SHKENCAVE TiraneBar-Restorant Me Qira - Adresa: PRANE FAKULTETIT TE SHKENCAVE TiraneBar-Restorant Me Qira - Adresa: PRANE FAKULTETIT TE SHKENCAVE TiraneBar-Restorant Me Qira - Adresa: PRANE FAKULTETIT TE SHKENCAVE Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

NE BULEVARDIN "ZOGU I'

Zona ne te cilen ndodhet restoranti eshte nje zone mjaft e frekuentuar pasi prane saj ndodhen institucione arsimore dhe shendetsore.

Restorant me qira ,eshte nje restorant tradicional me siperfaqe totale 300 m2, oborr 50 m2,i mobiluar, kati perdhe. 

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
300m 2
PRONA: 
Ekzistuese
PARKING POSHTË GODINE: 
1
OBORR: 
50m 2
Vendndodhja: 

Prona të Ngjashme

X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.