PRANË LIBRIT UNIVERSITAR
220 000€
< >
Dyqane  Në Shitje - Adresa: PRANË LIBRIT UNIVERSITAR TiraneDyqane  Në Shitje - Adresa: PRANË LIBRIT UNIVERSITAR TiraneDyqane  Në Shitje - Adresa: PRANË LIBRIT UNIVERSITAR TiraneDyqane  Në Shitje - Adresa: PRANË LIBRIT UNIVERSITAR Tirane
<
Dyqane  Në Shitje - Adresa: PRANË LIBRIT UNIVERSITAR TiraneDyqane  Në Shitje - Adresa: PRANË LIBRIT UNIVERSITAR TiraneDyqane  Në Shitje - Adresa: PRANË LIBRIT UNIVERSITAR TiraneDyqane  Në Shitje - Adresa: PRANË LIBRIT UNIVERSITAR Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

Dyqan në shitje 49 m2 ndodhet në një nga zonat më të frekuentuara të Tiranës, pranë ish Bllokut. Është zonë me dendësi të madhe popullate, me te ardhura të mëdha dhe me larmi të shumta aktivitetesh. Kjo bën që dyqani në shitje të ketë vlerë të madhe dhe mund të përdoret për aktivitete të ndryshme.

Dyqani ndodhet buzë rrugës kryesore, me hyrje me 5 këmbë shkallë, direkt në të. Ka formë të rregullt drejtkëndëshe. Rifiniturat janë të mira. Ka dhe një tualet.

Dyqani në shitje është me sipërfaqe 49 m2 neto, pozicionohet në katin përdhe.

Me dokumenta të rregullta pronësie.

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
49m 2
BANJO TOTAL: 
1
KATI: 
1
KATET E PRONES: 
10
PRONA: 
Ekzistuese
PAMJA: 
Mesatare
HIPOTEKË: 
Po
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.