RRUGA “PERLAT REXHEPI”, MBRAPA PRESIDENCES
ÇMIMI: 
540 000€
Dyqane Në Shitje - Adresa: RRUGA “PERLAT REXHEPI”, MBRAPA PRESIDENCES Tirane
Dyqane Në Shitje - Adresa: RRUGA “PERLAT REXHEPI”, MBRAPA PRESIDENCES Tirane
Dyqane Në Shitje - Adresa: RRUGA “PERLAT REXHEPI”, MBRAPA PRESIDENCES Tirane
Dyqane Në Shitje - Adresa: RRUGA “PERLAT REXHEPI”, MBRAPA PRESIDENCES Tirane
Dyqane Në Shitje - Adresa: RRUGA “PERLAT REXHEPI”, MBRAPA PRESIDENCES Tirane
Dyqane Në Shitje - Adresa: RRUGA “PERLAT REXHEPI”, MBRAPA PRESIDENCES Tirane
Dyqane Në Shitje - Adresa: RRUGA “PERLAT REXHEPI”, MBRAPA PRESIDENCES Tirane
Dyqane Në Shitje - Adresa: RRUGA “PERLAT REXHEPI”, MBRAPA PRESIDENCES Tirane
Dyqane Në Shitje - Adresa: RRUGA “PERLAT REXHEPI”, MBRAPA PRESIDENCES Tirane
Dyqane Në Shitje - Adresa: RRUGA “PERLAT REXHEPI”, MBRAPA PRESIDENCES Tirane
Dyqane Në Shitje - Adresa: RRUGA “PERLAT REXHEPI”, MBRAPA PRESIDENCES Tirane
Dyqane Në Shitje - Adresa: RRUGA “PERLAT REXHEPI”, MBRAPA PRESIDENCES Tirane Dyqane Në Shitje - Adresa: RRUGA “PERLAT REXHEPI”, MBRAPA PRESIDENCES Tirane Dyqane Në Shitje - Adresa: RRUGA “PERLAT REXHEPI”, MBRAPA PRESIDENCES Tirane Dyqane Në Shitje - Adresa: RRUGA “PERLAT REXHEPI”, MBRAPA PRESIDENCES Tirane Dyqane Në Shitje - Adresa: RRUGA “PERLAT REXHEPI”, MBRAPA PRESIDENCES Tirane Dyqane Në Shitje - Adresa: RRUGA “PERLAT REXHEPI”, MBRAPA PRESIDENCES Tirane Dyqane Në Shitje - Adresa: RRUGA “PERLAT REXHEPI”, MBRAPA PRESIDENCES Tirane Dyqane Në Shitje - Adresa: RRUGA “PERLAT REXHEPI”, MBRAPA PRESIDENCES Tirane Dyqane Në Shitje - Adresa: RRUGA “PERLAT REXHEPI”, MBRAPA PRESIDENCES Tirane Dyqane Në Shitje - Adresa: RRUGA “PERLAT REXHEPI”, MBRAPA PRESIDENCES Tirane Dyqane Në Shitje - Adresa: RRUGA “PERLAT REXHEPI”, MBRAPA PRESIDENCES Tirane
Përshkrimi i pronës: 

Dyqani në shitje ndodhet në një nga zonat më të preferuara të Tiranës, buzë rruges kryesore, me një shikueshmëri shumë të lartë dhe afër me Librin Universitar, Hotel “Xheko Imperial” etj. Vendodhja e tij midis ish Bllokut dhe Parkut të Liqenit dhe afër me qendrën e Tiranës, e bën një nga zonat më elitare dhe të preferuara të kryeqytetit.

Zona në fjalë është më e kërkuara për dyqane, pasi aty ka lëvizje të madhe këmbësorësh e mjetesh dhe nga ana tjetër, është zonë ku jeton një popullsi me të ardhura të mëdha, pasi eshte ngjitur me ish – Bllokun.

Dyqani në shitje me sipërfaqe totale 131.5 m2, pozicionohet në katin përdhe, me akses hyrje ne rrugen kryesore. Përbëhet nga 5 ambiente dhe 1 tualet. Rifiniturat janë shumë të mira dhe i pajisur dhe me sistem kondicionimi ne ambientet kryesore. Ambienti është i përshtatshëm për klinikë dentare, bar/kafe, restorant dhe aktivitete të tjera biznesi.

Me certifikatë pronësie.

Detajet e Pronës
ÇMIMI: 
540 000€
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
132m 2
BANJO TOTAL: 
1
DHOMA: 
5
PAMJA: 
Shume e mirë
KONDICIONIMI: 
AC
HIPOTEKË: 
Po
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.