Faqe 1239

VILAT ME PAMJE NGA DETI:

 • Vila Elite Deluxe me sip. ndertimi 364 m2 + 104 m2 verande dhe truall 900 – 1,400 m2. Cmimi varion nga 1,430,000 -  1,750,000 Euro.
 • Vila Elite me sip. ndertimi 270 m2 + 109 m2 verande dhe truall 600 – 800 m2. Cmimi varion nga 730, 000 -  780,000 Euro.
 • Vila Individuale e madhe me sip. ndertimi 177 m2 dhe truall 300 – 600 m2. Cmimi varion nga 380, 000 -  600,000 Euro.
 • Vila Individuale e vogel me sip. 140 m2 dhe truall 300 – 400 m2. Cmimi varion nga 310, 000 -  330,000 Euro.
 • Vila Bashkangjitur e madhe me sip. ndertimi 162 m2 + 8 m2 verande dhe truall 200 – 500 m2. Cmimi varion nga 340, 000 -  370,000 Euro.
 • Vila Bashkangjitur e vogel me sip. ndertimi 146  m2 + 2 m2 verande dhe truall 200 – 400 m2. Cmimi varion nga 310, 000 -  330,000 Euro.

VILA FAMILJARE ME PAMJE NGA DETI:

 • Ap 1+1 me sip. totale ndertimi 76 m2 me truall 100 – 300 m2, kati 0. Cmimi varion nga 147,000 Euro – 171,000 Euro.
 • Ap 2+1 me sip. totale ndertimi 86m2 me truall 100 – 300 m2, kati +1. Cmimi varion nga 168,000 Euro – 212,000 Euro.
 • Ap 2+1 me sip. totale ndertimi 96.5 m2 me truall 100 – 300 m2, kati 0. Cmimi varion nga 191,000 Euro – 209,000 Euro.
 • Ap 2+1 me sip. totale ndertimi 114 m2 me truall 100 – 300 m2, kati +1. Cmimi varion nga 216,000 Euro – 245,000 Euro.
 • Një parkim përfshirë në çmim. Trualli dhe parkimi jane ne pronesi.

Kerkohet minimalisht 30 - 70% e vleres me firmosjen e kontrates ne varesi te zones ku ndodhet prone.

Ofrohet deri ne 70% financim me Tirana Bank duke vendosur kolateral pronen qe blihet, me afat kohor deri ne 20 vite. 

Avantazhet e projektit:

 • Arkitekture Moderne dhe fasada xhami per te shijuar pamjen e mrekullueshme te detit dhe natyres.
 • Parkim I garantuar per banoret dhe vizitoret.
 • Distanca nga deti vetem 150 m.
 • Vendodhje unike.
 • Vije bregdetare private.
 • Infrastrukture e re dhe moderne.
 • Cilesi me e larte e ndertimit ne zone.
 • Projekte funksionale sipas kerkesave te klienteve.
 • Resort I rrethuar.
 • Komunitet I perzgjedhur.
 • Financim I garantuar deri ne 60% te vleres.
 • Menaxhimi prones.
 • Investim I sigurte.
 • Kthim I larte I investimit.
 • Investim ne bashkepronesi.
 • Program Qiradhenie.
 • Siguri 24 ore.
 • Sherbim profesional ndaj klientit.
 • Mirembajtje elitare.
 • Respektim I afateve te ndertimit.

Distancat:

 • Tirane = 205 km
 • Tirana - Airoport = 200 KM
 • Vlora = 50 KM
 • New Vlora Airoport = 55 KM
 • Sarande = 60 KM

Sherbime qe do ofrohen:

 • Bar/Kafe:
 • Restorant:
 • Supermarket.
 • Pishina te hapura dhe te mbyllura:
 • Qender/Mjekesore,
 • Plazh Privat:
 • Siguri/Mirembajtje 24 Ore.

SHETITORJA:

Projekti shoqërues I resortit është edhe shëtitorja përballë plazhit. Pjesë e tij do të jenë bare dhe restorante të ndryshme, parqe, kënde lojërash për fëmijët, fusha volejbolli dhe basketbolli, dyqane, fast food, juice bar si dhe një amfiteatër I madh me pamje nga deti. 

Projekti i shëtitores ka aktualisht 2 vite qe funksionon. Ndërkohë faza e pare e projektit ka perfunduar ne 2019.

HOTELI:

“Green Coast Hotel” do te ofroje 139 dhoma dhe suita luksoze, bare, restorante, sauna, SPA etj.


Shërbimet në Hotel

 • Pritja&Recepsioni
 • Bar
 • Restorant I hapur 24 orë
 • Dyqane
 • Klubi I fëmijëve
 • Tualete publikë
 • Dushe publikë
 • Juice Bar
 • Dhomat e trajtimit Spa
 • Dhomat e trajtimit me avull dhe sauna
 • Thalasso Therapy
 • Fitness & palestër
 • Pishinë e brendshme
 • Qendër bukurie dhe sallon flokësh
 • Pishinë e jashtme
 • Tarraca
 • Kopshte
Shërbimet e biznesit
 • Salla Banketi
 • Salla Mbledhjeje
 • Salla Konferencash & Seminaresh
 • Dhome Multimedia
 • Shërbime korrieri

AFATI I PERFUNDIMIT:

FAZA E PARE KA PERFUNDUAR:

FAZA E DYTE NE 2020:

FAZA E TRETE NE 2021:

 

<< KLIKONI KETU PER TE SHKARKUAR BROSHUREN>>

< >
<
>