RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA "KUQE"
820 000€
< >
Hotele Në Shitje - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE TiraneHotele Në Shitje - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE TiraneHotele Në Shitje - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE TiraneHotele Në Shitje - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE TiraneHotele Në Shitje - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE TiraneHotele Në Shitje - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE TiraneHotele Në Shitje - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE TiraneHotele Në Shitje - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE TiraneHotele Në Shitje - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE TiraneHotele Në Shitje - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE TiraneHotele Në Shitje - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE TiraneHotele Në Shitje - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE Tirane
<
Hotele Në Shitje - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE TiraneHotele Në Shitje - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE TiraneHotele Në Shitje - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE TiraneHotele Në Shitje - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE TiraneHotele Në Shitje - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE TiraneHotele Në Shitje - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE TiraneHotele Në Shitje - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE TiraneHotele Në Shitje - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE TiraneHotele Në Shitje - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE TiraneHotele Në Shitje - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE TiraneHotele Në Shitje - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE TiraneHotele Në Shitje - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA”, TEK SHKOLLA KUQE Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

Hoteli ndodhet ne nje vendodhje shume te mire me vizibilitet te lartë vetem 1 KM nga sheshi Skënderbej.

Prona është e siguruar nga te gjitha kufinjte dhe ofron, sistem kamerash, siguri 24 ore, sistem ngrohje ftohje, recepsion, bar/restorant, etj.

Cdo gje si ndertimi, infrastruktura, dhomat, restoranti/bari është realizuar nga fillimi me produkte te cilesise te larte si termoizolim me sistem kapot, dritare triplex zëizoluese dhe termoizoluese.

Hotel ne shitje me siperfaqe ndertimi 350 m2. Hoteli është 4 katësh dhe ka 8 dhoma me hapësira të bollshme dhe cmime mesatare 45 Euro/nata. Hoteli punon 80% te vitit dhe ka nje rankim 9.0 ne Booking. Me certificate pronësie

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
350m 2
DHOMA: 
8
KATET E PRONES: 
4
MOBILUAR: 
Po
PRONA: 
E re
PAMJA: 
Shume e mirë
HIPOTEKË: 
Po
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.