Libri Real Estate në Tiranë

 

REAL ESTATE NË TIRANË

Është libri i parë i këtij lloji në Shqipëri.

Nëpërmjet aktivitetit të agjencisë së tij “INF 93” Real Estate, e para në Shqipëri, autori ndërthur bukur historinë e lindjes dhe zhvillimit të pasurive të paluajtshme në vendin tonë,
shoqëruar me ngjarje të vërteta si dhe foto e ilustrime të ndryshme.
Pjesa më interesante e librit është studimi origjinal i tregut të apartamenteve të banimit në qytetin e Tiranës, periudha 1993 - 2023. Shifra e fakte të shumta, dukuri e faktorë pa masë, krahasime të ndryshme, të cilat të bëjnë të mendosh e të arsyetosh:

A ja vlen të blesh apo të shesësh pasuri të paluajtshme?

A duhet të bëhesh aktiv në këtë treg?

Përgjigjet i merrni në këtë libër.

 
E gjeni te Adrion, Aladin, Libri Universitar, Botime Pegi, Book Land, Albas, Librari Arts, Tirana Book, Tirana Times.
Për porosi online klikoni në: