AUTOSTRADA DURRES-TIRANE, PRANË CITY PARK
ÇMIMI: 
18 500€
Magazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA DURRES-TIRANE, PRANË CITY PARK Tirane
Magazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA DURRES-TIRANE, PRANË CITY PARK Tirane
Magazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA DURRES-TIRANE, PRANË CITY PARK Tirane
Magazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA DURRES-TIRANE, PRANË CITY PARK Tirane Magazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA DURRES-TIRANE, PRANË CITY PARK Tirane Magazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA DURRES-TIRANE, PRANË CITY PARK Tirane
Përshkrimi i pronës: 

Me një vendodhje shumë të mirë, buzë rruges dytësore me vizibilitet të lartë, ne autostraden Durres-Tirane, jepet magazine cilësore industrial për qira. Vendodhja është një ndër zonat industriale e cila ka marrë zhvillim të madh kohët e fundit dhe me kërkesë të lartë qiraje për zhvillim biznesi.

Prona është e rrethuar dhe e siguruar nga të gjitha anët dhe ofron punime shumë cilësore:

- materiali i perdorur ne ndertim është beton i markes 300/400

- hekur i markes Sidenor stal 400, dyshemeja një pjesë e mbushur 100 cm me cakull lumi, mbi të cilin eshte hedhur një shtresë cakulli/granil i ngjeshur

- dyshemeja e prerë në kuadrata me fuga që kanë gomina tipike per dyshemet industriale

- panele sanduci e markes italiane Marcegale

- catia në të gjithë gjatësinë e saj ka sanduice bikarbonat të tejdukshem që përdoren për të futur driten brenda ambienteve në mënyrë natyrale

- fasadat/xhamat janë prej al-akuafarm/xham tripleks të cilat janë ngrohtë në dimer dhe ftohtë në verë

- 3 panele diellore të montuara në kapanonin e tretë 110 kva (650 m2)

- kapanoni i tretë gjithashtu ka një mur betoni perimetral mbi dysheme 120 cm i trashë dhe 40 cm për të ruajtur mallin nga sanduicet

- ka 5 dyer te gjera 6 m dhe 5 m lartesia

- kapanoni i parë ka lartesi 11.5 m2 nendarja (kati i parë 6 m dhe i dyti 5 m), kapanoni i 2-3 me lartesi 8.5 m

- 3 dyer hyrese qendrore rreshqitese nga 8 metra

- nje ramp ngarkese per konteniere dhe sistem qendror tokezimi

- fuqia e instaluar e energjise është 150 kva

- furnizimi me ujë bëhet nga rrjeti në depo dhe pastaj ka një sistem pompash që e shtyn, dhe një linjë të dytë nga depo shimbledhesit që kryqëzohet.

- Hidrant me uje per mbrojtjen kunder zjarrit dhe pompe te vecante me sistem elektronik lidhur me sallen qendrore.

Magazine me qira me siperfaqe 7,260 m2 truall dhe siperfaqe totale ndertimi 4,351 (nga te cilat 3,951 m2 magazina + 200 m2 zyrat + 200 m2 hoteli per stafin). Magazina gjithashtu ka ambiente per zyra, mence per punetoret, ambient per pirje duhani, dhome mjeku, ambiente hidrosanitare etj. Parkohen përpara 15 autovetura dhe 8 ne krahet anësor.

Qiraja është 18,500 euro/bruto

Detajet e Pronës
ÇMIMI: 
18 500€
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
4 351m 2
OBORR: 
7 260m 2
PAMJA: 
Shume e mirë
PRONA: 
E re
VITI I NDËRTIMIT: 
2013
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.