AUTOSTRADA TIRANE-DURRES
5 200€
< >
Magazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES TiraneMagazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES TiraneMagazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES TiraneMagazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES Tirane
<
Magazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES TiraneMagazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES TiraneMagazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES TiraneMagazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

MBRAPA COCA-COLES

Zona ku ndodher prona eshte me perdorim miks, me objekte industriale, rezidenciale dhe komerciale.

Prona ndodhet rreth rreth 100 m larg autostrades Tirane – Durres, ne krahun e djathte te saj.

Magazine me qira, me siperfaqe 920 m2. Lartesia 10 metra. Zyra 400 m2 ne dy kate. 

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
920m 2
Lartësia e katit: 
10.00m
PRONA: 
E re
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.