AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5
15 630€
< >
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 Tirane
<
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

200 M NGA COCA COLA

Magazina me qira e re ndodhet ne zone industriale me kërkesë te autostrades Tirane – Durrës, afer me QTU, Coca Cola etj.

Prona eshte nje godine e re e rrethuar dhe siguruar nga te gjitha kufinje, ka rruge hyrese dhe dalese, parkim, ashensor 10 Ton, tualete, infrastrukture, vend roje, siguri 24 ore etj.

Magazina me qira me siperfaqe ndertimi 5,210 m2 (kati -1 me lartesie 3.5 m = 1,560 m2, kati perdhe me lartesi 5.5 M = 400 m2, kati dyte me lartesi 4 M = 2,150 m2 dhe kati trete me lartesi 4 M = 1,100 m2) dhe siperfaqe trualli 5,000 m2, mund te perdoret per magazinim, zyra, prodhim, fasoneri, depo farmaceutike, sherbime etj.

Cmimi qirase varion nga 2 Euro/m2 deri 3.5 Euro/m2 ne varësi të katit.

 

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
5 210m 2
KATET E PRONES: 
3
HIPOTEKË: 
Po
OBORR: 
5 000m 2
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.