AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5
1 140€
< >
Magazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 TiraneMagazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 TiraneMagazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 TiraneMagazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 TiraneMagazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 Tirane
<
Magazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 TiraneMagazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 TiraneMagazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 TiraneMagazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 TiraneMagazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

200 M NGA COCA COLA

Magazina me qira e re ndodhet ne zone industriale me kërkesë te autostrades Tirane – Durrës, afer me QTU, Coca Cola etj.

Prona eshte nje godine e re e rrethuar dhe siguruar nga te gjitha kufinje, ka rruge hyrese dhe dalese, parkim, ashensor 10 Ton, tualete, infrastrukture, vend roje, siguri 24 ore etj.

Magazina me qira me siperfaqe ndertimi 380 m2,  kati perdhe me lartesi 5.5 M, hyrje e vecante dhe shume komode per ngarkim-shkarkim te pavarur. Mund te perdoret per magazinim, zyra, prodhim, fasoneri, depo farmaceutike, sherbime etj.

Cmimi qirase 3 Euro/m2

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
380m 2
KATI: 
1
KATET E PRONES: 
3
HIPOTEKË: 
Po
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.