AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5
ÇMIMI: 
2 600€
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES KM 5 Tirane
Përshkrimi i pronës: 

200 M NGA COCA COLA

Magazina me qira e re ndodhet ne zone industriale me kërkesë te autostrades Tirane – Durrës, afer me QTU, Coca Cola etj.

Prona eshte nje godine e re e rrethuar dhe siguruar nga te gjitha kufinje, ka rruge hyrese dhe dalese, parkim, ashensor 10 Ton, tualete, infrastrukture, vend roje, siguri 24 ore etj.

Magazina me qira, kati -1, me sipërfaqe 1300 m2 me lartësi 3.4 M. Këto bëjnë pjesë në një godinë 4 katëshe dhe truall 5000 m2. Mund të përdoret për magazinim, prodhim, fasoneri, depo farmaceutike, shërbime etj.

Cmimi qirase është 2 Euro / m2

Detajet e Pronës
ÇMIMI: 
2 600€
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
1 300m 2
Lartësia e katit: 
3.40m
OBORR: 
5 000m 2
KATET E PRONES: 
3
HIPOTEKË: 
Po
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.