AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR
ÇMIMI: 
2 475€
Magazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR Tirane
Magazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR Tirane
Magazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR Tirane
Magazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR Tirane
Magazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR Tirane
Magazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR Tirane Magazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR Tirane Magazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR Tirane Magazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR Tirane Magazina  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR Tirane
Përshkrimi i pronës: 

Magazine me qira ndodhet në zonen kryesore industriale të Tiranes pranë autostrades Tirane – Durrës dhe QTU, buze rruges dytesore.

Prona është një godine e rrethuar dhe e siguruar nga të gjithë kufinjtë, ka rruge hyrese dhe dalese. Magazina është e pajisur me sistemin e mbrojtjes nga zjarri, sistem sigurie  24 orë duke përfshirë rojet private dhe sistemin e kamerave.

Magazine me qira me sipërfaqe 550 m2, lartesi 12 m, kati perdhe. Sipërfaqja e gjithë terrenit është 27.000 m2. Ka dyer industriale per trajlerat dhe shumë hapësirë parkimi për makina të vogla etj.

Cmimi 4.5 Euro / m2 perfshire dhe taksen.

Detajet e Pronës
ÇMIMI: 
2 475€
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
550m 2
Lartësia e katit: 
12.00m
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.