AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE
ÇMIMI: 
2 500€
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, NË VORE Tirane
Përshkrimi i pronës: 

Jepet magazine me qira, e cila ndodhet pranë autostradës Tiranë – Durrës në Vore. Vendodhja është një ndër zonat industriale e cila ka marrë zhvillim të madh kohët e fundit dhe me kërkesë të lartë qiraje për zhvillim biznesi.

Prona është e rrethuar dhe e siguruar nga të gjitha anët dhe ka punime shumë te mira. Ofron lartësi kati, hapësirë të madhe për magazin, depo etj. Ka oborr te madh me shume se 3000 m dhe eshte ne shfrytezim te perbashket me biznese te tjera qe ndodhen ne kete godine.

Magazine me qira me sipërfaqe 900 m2, lartesi 3.3 m dhe 4.4 m, ndodhet ne katin -1. Ka te gjitha kushtet për ushtrim biznesi. Mundësi parkimi në oborr dhe për trailera.

Mundesi per qira 3 zyra me siperfaqe 30 m2 secila, të cilat ndodhen sipër magazines, me cmimin 10 euro / m2.

Detajet e Pronës
ÇMIMI: 
2 500€
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
900m 2
PAMJA: 
Shume e mirë
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.