AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU
ÇMIMI: 
5 500€
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane
Përshkrimi i pronës: 

Me një vendodhje strategjike në zonë industriale të Tiranës, pranë autostrades Tirane – Durrës, buzë rrugës dytësore, afer me QTU, Coca Cola etj. jepet magazine për qira në një godinë biznesi. Vendodhja është ndër zonat më të zhvilluara industriale, me kërkesë të lartë qiraje.

Godina ku ndodhet ambienti per magazin është me ashensor, e rrethuar dhe e siguruar nga të gjitha anët, me rrugë hyrëse dhe dalëse, mundësi parkimi në oborr, vend roje, siguri 24 orë, energji 3 fazore dhe ujë me pus 24 orë. Pranë objektit ofrohen mbikalim për këmbësorët dhe stacion urbanistic.

Magazine me qira me siperfaqe totale 2500 m2 ndodhet në katin 2-të. Organizohet nga një hapësirë e hapur open – space, 2 ambiente për zyra, 1 ambient per server dhe 2 tualete.

Cmimi eshte bruto 2.2 Euro/m2

Detajet e Pronës
ÇMIMI: 
5 500€
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
2 500m 2
BANJO TOTAL: 
2
ASHENSOR: 
Po
KATI: 
2
KATET E PRONES: 
4
PRONA: 
E re
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.