NE RRUGEN DYTESORE TE AUTOSTRADES TIRANE-DURRES
8 250€
< >
Magazina  Me Qira - Adresa: NE RRUGEN DYTESORE TE AUTOSTRADES TIRANE-DURRES TiraneMagazina  Me Qira - Adresa: NE RRUGEN DYTESORE TE AUTOSTRADES TIRANE-DURRES TiraneMagazina  Me Qira - Adresa: NE RRUGEN DYTESORE TE AUTOSTRADES TIRANE-DURRES TiraneMagazina  Me Qira - Adresa: NE RRUGEN DYTESORE TE AUTOSTRADES TIRANE-DURRES TiraneMagazina  Me Qira - Adresa: NE RRUGEN DYTESORE TE AUTOSTRADES TIRANE-DURRES Tirane
<
Magazina  Me Qira - Adresa: NE RRUGEN DYTESORE TE AUTOSTRADES TIRANE-DURRES TiraneMagazina  Me Qira - Adresa: NE RRUGEN DYTESORE TE AUTOSTRADES TIRANE-DURRES TiraneMagazina  Me Qira - Adresa: NE RRUGEN DYTESORE TE AUTOSTRADES TIRANE-DURRES TiraneMagazina  Me Qira - Adresa: NE RRUGEN DYTESORE TE AUTOSTRADES TIRANE-DURRES TiraneMagazina  Me Qira - Adresa: NE RRUGEN DYTESORE TE AUTOSTRADES TIRANE-DURRES Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

Magazina me qira ndodhet ne nje vendodhje strategjike ne zonen industrial te Tiranes prane autostrades Tirane – Durres dhe QTU.

Siperfaqja e gjithe terrenit eshte 27,000 m2. Ka dyer industriale per trajlerat. Ka shume hapesire parkimi per makina te vogla.

Magazina e pajisur me sistemin e mbrojtjes nga zjarri. Prone e garantuar.

Sistem sigurie 24 ore, duke perfshire rojet private dhe sistemin e kamerave. Mundesi per dhoma frigoriferike.

Magazina me qira, me nje nje siperfaqe totale prej 2.500 m2 + 250 m2 zyra . Lartesia e magazines eshte 11 m.

Çmimi i qirase se magazines eshte 3 Euro/m2/muaj + TVSH

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
2 500m 2
Lartësia e katit: 
11.00m
PRONA: 
E re
HIPOTEKË: 
Po
OBORR: 
21 000m 2
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.