NË SHARR, KOMBINAT
ÇMIMI: 
6 600€
Magazina Me Qira - Adresa: NË SHARR, KOMBINAT Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: NË SHARR, KOMBINAT Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: NË SHARR, KOMBINAT Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: NË SHARR, KOMBINAT Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: NË SHARR, KOMBINAT Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: NË SHARR, KOMBINAT Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: NË SHARR, KOMBINAT Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: NË SHARR, KOMBINAT Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: NË SHARR, KOMBINAT Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: NË SHARR, KOMBINAT Tirane Magazina Me Qira - Adresa: NË SHARR, KOMBINAT Tirane Magazina Me Qira - Adresa: NË SHARR, KOMBINAT Tirane Magazina Me Qira - Adresa: NË SHARR, KOMBINAT Tirane Magazina Me Qira - Adresa: NË SHARR, KOMBINAT Tirane Magazina Me Qira - Adresa: NË SHARR, KOMBINAT Tirane Magazina Me Qira - Adresa: NË SHARR, KOMBINAT Tirane Magazina Me Qira - Adresa: NË SHARR, KOMBINAT Tirane Magazina Me Qira - Adresa: NË SHARR, KOMBINAT Tirane
Përshkrimi i pronës: 

Jepet magazine me qira e cila ndodhet 4 km nga qendra e Tiranës, pranë Landfillit, në një zonë tashmë industriale të zhvilluar me mjaft magazina dhe ambiente të ndryshme prodhuese.

Magazine me qira me siperfaqe totale ndertimi 3000 m2, me gjatësi 135 m x 23.5 m, me lartësi 6 metra muret dhe 8 metra lartësi në kulm. Ka 5000 m2 oborr të lire mbrapa ku mund të futen lehtësisht trajlerat për ngarkim-shkarkim, me derë industriale. Ka hapësira për parkim dhe per makina te vogla.

Mund të perdoret për magazinim, prodhim, etj.

Cmimi është bruto.

Detajet e Pronës
ÇMIMI: 
6 600€
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
3 000m 2
OBORR: 
5 000m 2
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.