NE VAQARR
ÇMIMI: 
10 500€
Magazina Me Qira - Adresa: NE VAQARR Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: NE VAQARR Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: NE VAQARR Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: NE VAQARR Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: NE VAQARR Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: NE VAQARR Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: NE VAQARR Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: NE VAQARR Tirane Magazina Me Qira - Adresa: NE VAQARR Tirane Magazina Me Qira - Adresa: NE VAQARR Tirane Magazina Me Qira - Adresa: NE VAQARR Tirane Magazina Me Qira - Adresa: NE VAQARR Tirane Magazina Me Qira - Adresa: NE VAQARR Tirane Magazina Me Qira - Adresa: NE VAQARR Tirane
Përshkrimi i pronës: 

Jepet magazine me qira, e cila ndodhet buzë rruges në Vaqarr, në një zonë industriale jo shumë larg nga Kombinati dhe me kërkesë të lartë për zhvillim biznesi. Në të gjithë zonën ka magazina dhe ambiente industriale të ndryshme si dhe mjaft bar-restorante.

Prona ndodhet buzë rrugës kyresore të zonës së Vaqarrit.

Magazine me qira me siperfaqe totale ndertimi 3000 m2 + 5000 m2 oborr, e cila organizohet me nga 1500 m2 kati, me lartësi kati 7 metra kati përdhe dhe 5.5 metra kati sipër. Magazina perbehet  nga dy krahet me zyra 2 katshe me nga 200 m2. Zyrat janë me banjo dhe me gjitha instalimet e nevojshme.

Ka oborr me hapësirë të konsiderueshme ku mund të futen lehtësisht trajlerat për ngarkim-shkarkim, dhe me shumë hapësirë parkimi për makina të vogla.

Magazina jepet e gjitha me qira, ose mund të jepet e ndarë.

Jepet me qira me 3.5 euro/m2

Detajet e Pronës
ÇMIMI: 
10 500€
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
3 000m 2
OBORR: 
5 000m 2
KATET E PRONES: 
2
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.