PARKU LOGJISTIK
4 320€
< >
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES Tirane
<
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES TiraneMagazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

AUTOSTRADA TIRANE – DURRES

Tirana Logistic Park perfaqeson ndertimin e 5 objekteve magazinuese/industriale te klasit A me qellim dhenien me qera te tyre, kompanive te ndryshme shqiptare apo nderkombetare qe duan te pozicionojne dhe zhvillojne aktivitetin e tyre ne Shqiperi. Ndertimi I ketyre objekteve me standarte europiane,nderthurur me shfrytezimin e formave te ndryshme te transportit dhe variantet logjistike teper fleksibel,e ben Parkun Logjistik te Tiranes,te parin ne Shqiperi totalisht te standarteve Nderkombetare.
Projekti I zhvilluar ne nje hapesire prej 200 000m² dhe me nje ndertimi totale ndertimi prej 80 000m² midis te tjerash do te ofroje:
-Zyra te standartit te larte. Infrastrukture te Re rrugore dhe permiresimin e asaj egzistuese.
-Magazine dhe Hapesire te Lire Doganore,se bashku me sherbimin e Zhdoganimit brenda ketyre tyre.
-Nje terminal hekurudhor me nje degezim paralel shinash brenda Parkut.
-Nje terminal per shkarkimin dhe perpunimin e konteniereve
-Hapesira te shumta parkimi per te gjitha kapacitetet e mjeteve: autovetura,kamione, trajlera
-Nje rrjet te kompletuar te ambjenteve sociale
Parku Logjistik I Tiranes eshte I pozicionuar ne zonen kryesore industrale te Tiranes - Shqiperise (Autostrada Tirane-Durres).
-Vetem 200m larg nga Autostrada Tirane-Durres
-6 km nga qendra e kryeqytetit
-14 km nga Aeroporti nderkombetar me I madh I vendit,Rinasi
-30 km nga Porti kryesor dhe qyteti i dyte me i madh ne vend, Durresi.
Pozicionuar strategjikisht prane superstradave kryesore, qe lidhin Shqiperin me Kosoven dhe Maqedonine.
Magazinë me qira me sipërfaqe të përgjithshme prej 1200 m2. Lartësia e magazinës është 13.75 m. Ka dyer për rimorkio. Ka shumë hapësirë parkimi për makina të vogla. Magazina e pajisur me sistemin e mbrojtjes nga zjarri. Siguria (duke përfshirë rojet private dhe sistemin e kamerave)
Çmimi i qirasë së magazinës është 3 Euro / m2 + TVSH.

 

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
1 200m 2
Lartësia e katit: 
13.75m
PRONA: 
E re
Kosto e mirëmbajtjes: 
0.2 Euro / m2 / muaj
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.