PRANE SHESHIT "SHQIPONJA"
1 870€
< >
Magazina Me Qira - Adresa: PRANE SHESHIT ‘SHQIPONJA‘ TiraneMagazina Me Qira - Adresa: PRANE SHESHIT ‘SHQIPONJA‘ TiraneMagazina Me Qira - Adresa: PRANE SHESHIT ‘SHQIPONJA‘ TiraneMagazina Me Qira - Adresa: PRANE SHESHIT ‘SHQIPONJA‘ TiraneMagazina Me Qira - Adresa: PRANE SHESHIT ‘SHQIPONJA‘ TiraneMagazina Me Qira - Adresa: PRANE SHESHIT ‘SHQIPONJA‘ TiraneMagazina Me Qira - Adresa: PRANE SHESHIT ‘SHQIPONJA‘ TiraneMagazina Me Qira - Adresa: PRANE SHESHIT ‘SHQIPONJA‘ Tirane
<
Magazina Me Qira - Adresa: PRANE SHESHIT ‘SHQIPONJA‘ TiraneMagazina Me Qira - Adresa: PRANE SHESHIT ‘SHQIPONJA‘ TiraneMagazina Me Qira - Adresa: PRANE SHESHIT ‘SHQIPONJA‘ TiraneMagazina Me Qira - Adresa: PRANE SHESHIT ‘SHQIPONJA‘ TiraneMagazina Me Qira - Adresa: PRANE SHESHIT ‘SHQIPONJA‘ TiraneMagazina Me Qira - Adresa: PRANE SHESHIT ‘SHQIPONJA‘ TiraneMagazina Me Qira - Adresa: PRANE SHESHIT ‘SHQIPONJA‘ TiraneMagazina Me Qira - Adresa: PRANE SHESHIT ‘SHQIPONJA‘ Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

Magazine me qira, ekzistuese e rikonstruktuar plotesisht, ne nje kompleks magazinash, me nje nje siperfaqe totale prej 900 m2 ne tre kate, 300 m2 secili kat, me ashensor industrial, zyra dhe banjo.

Lartesia e dy kateve te para eshte 5m, e katit te trete 9m. Eshte e pajisur me uje dhe drita 24 ore, ka dhe gjenerator. Ka shume hapesire parkimi jashte magazines.

Prone e garantuar dhe sistem administrimi shume i mire. Sistem sigurie 24 ore, duke perfshire rojet private dhe sistemin e kamerave. Mundesi per dhoma frigoriferike ne te njejtin kompleks.

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
900m 2
BANJO TOTAL: 
2
KATET E PRONES: 
3
Lartësia e katit: 
5.00m
PRONA: 
Ekzistuese
ASHENSOR: 
Po
PARKING POSHTË GODINE: 
10
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.