PRANE ZONES “MISTO MAME”
ÇMIMI: 
3 000€
Magazina  Me Qira - Adresa: PRANE ZONES “MISTO MAME” Tirane
Magazina  Me Qira - Adresa: PRANE ZONES “MISTO MAME” Tirane
Magazina  Me Qira - Adresa: PRANE ZONES “MISTO MAME” Tirane
Magazina  Me Qira - Adresa: PRANE ZONES “MISTO MAME” Tirane Magazina  Me Qira - Adresa: PRANE ZONES “MISTO MAME” Tirane Magazina  Me Qira - Adresa: PRANE ZONES “MISTO MAME” Tirane
Përshkrimi i pronës: 

RRUGA E “KAVAJES”

Jepen magazina me qira, te cilat ndodhen prane zones “Misto Mame”. Një ndër zonat më të mira e cila ka marrë zhvillim të madh kohët e fundit dhe me kërkesë të lartë qiraje për zhvillim biznesi.

Magazinat ofrojne lartësi kati, hapësirë të madhe për magazin, depo etj. Ka oborr e cila eshte ne shfrytezim për parkim etj.

Magazina me qira me sipërfaqe 700 dhe 500 m2, lartesi maksimale 8 m dhe me hyrje të vecanta, ndodhen ne katin përdhe. Kane te gjitha kushtet për ushtrim biznesi. Mundësi parkimi në oborr.

Mundesi e dhenies me qera dhe vetem njeres magazine.

Cmimi 2.5 euro / m2 bruto.

Detajet e Pronës
ÇMIMI: 
3 000€
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
1 200m 2
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.