RRUGA “5 MAJI”, TE ISH NISH KIMIKJA
ÇMIMI: 
1 300€
Magazina Me Qira - Adresa: RRUGA “5 MAJI”, TE ISH NISH KIMIKJA Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: RRUGA “5 MAJI”, TE ISH NISH KIMIKJA Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: RRUGA “5 MAJI”, TE ISH NISH KIMIKJA Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: RRUGA “5 MAJI”, TE ISH NISH KIMIKJA Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: RRUGA “5 MAJI”, TE ISH NISH KIMIKJA Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: RRUGA “5 MAJI”, TE ISH NISH KIMIKJA Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: RRUGA “5 MAJI”, TE ISH NISH KIMIKJA Tirane Magazina Me Qira - Adresa: RRUGA “5 MAJI”, TE ISH NISH KIMIKJA Tirane Magazina Me Qira - Adresa: RRUGA “5 MAJI”, TE ISH NISH KIMIKJA Tirane Magazina Me Qira - Adresa: RRUGA “5 MAJI”, TE ISH NISH KIMIKJA Tirane Magazina Me Qira - Adresa: RRUGA “5 MAJI”, TE ISH NISH KIMIKJA Tirane Magazina Me Qira - Adresa: RRUGA “5 MAJI”, TE ISH NISH KIMIKJA Tirane
Përshkrimi i pronës: 

Jepet magazinë me qira, e cila ndodhet në një zonë shumë të njohur tregtare, afër unazës së vogël, një nga rrugët kryesore të kryeqytetit “Ferit Xhajko” etj. Ka pranë institucione arsimore shoqërore, shtetërore, fetare e shumë sherbime të ndryshme. Zonë është mjaft e kërkuar për zhvillim biznesi, magazinim etj.

Magazina ndodhet në një godinë e cila ka rruge hyrese dhe dalese, parkim, tualet, infrastrukture, vend roje, siguri 24 ore etj.

Magazine me qira me siperfaqe 280 m2, ndodhet në katin e dytë të godines. Ka lartësi kati dhe mund të përdoret për magazinim, prodhim, fasoneri, depo farmaceutike, sherbime të ndryshme etj.

Parkim i lire para godines.

Detajet e Pronës
ÇMIMI: 
1 300€
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
280m 2
BANJO TOTAL: 
1
KATI: 
2
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.