RRUGA "NJAZI MEKA", NE ALLIAS
3 000€
< >
Magazina  Me Qira - Adresa: RRUGA Magazina  Me Qira - Adresa: RRUGA Magazina  Me Qira - Adresa: RRUGA Magazina  Me Qira - Adresa: RRUGA
<
Magazina  Me Qira - Adresa: RRUGA Magazina  Me Qira - Adresa: RRUGA Magazina  Me Qira - Adresa: RRUGA Magazina  Me Qira - Adresa: RRUGA
>
Përshkrimi i pronës: 

Magazina me qira ndodhet ne zonen e Alliasit. Eshte nje zone ne zhvillim. Kryesisht ka ndertime te ulta 2-3 kate dhe pallate ekzistuese 5 kate, shumica jane parafabrikat.

Ka dhe disa pallate te reja 10 kateshe. Duke qene zone mjaft e populluar, kjo magazine mund te perdoret shume mire per fasoneri, sepse aty ka mjaft fuqi punetore te lire.

Magazine me qira me permasa drejtkendeshe, me forma te rregullt. Ka pak kollona ne mes te hapesires, por kjo nuk pengon aspak ne shperndarjen e regullt te makinerive dhe pajisjeve per fasoneri.

Kati perdhe ka sip. 767 m2, kati pare ka sup. 467 m2 dhe kati dyte ka sip. 469 m2. Ne total ka nje siperfaqe 1703 m2. Ka dhe oborr te rrethuar 500 m2. Magazina ka dhe ashensor industrial. Mjetet hyjne e dalin lehtesisht ne oborr.

Cmimi perfshin tatimin ne burim prej 15%.

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
1 703m 2
KATET E PRONES: 
3
PRONA: 
Ekzistuese e rikonstruktuar
ASHENSOR: 
Po
OBORR: 
500m 2
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.