AUTOSTRADA TIRANE – DURRES PAS MBIKALIMIT TE RINASIT
590 000€
< >
Magazina Në Shitje - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES PAS MBIKALIMIT TE RINASIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES PAS MBIKALIMIT TE RINASIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES PAS MBIKALIMIT TE RINASIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES PAS MBIKALIMIT TE RINASIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES PAS MBIKALIMIT TE RINASIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES PAS MBIKALIMIT TE RINASIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES PAS MBIKALIMIT TE RINASIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES PAS MBIKALIMIT TE RINASIT Tirane
<
Magazina Në Shitje - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES PAS MBIKALIMIT TE RINASIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES PAS MBIKALIMIT TE RINASIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES PAS MBIKALIMIT TE RINASIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES PAS MBIKALIMIT TE RINASIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES PAS MBIKALIMIT TE RINASIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES PAS MBIKALIMIT TE RINASIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES PAS MBIKALIMIT TE RINASIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE – DURRES PAS MBIKALIMIT TE RINASIT Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

Magazinë në shitje ndodhet buzë autostradës Tiranë – Durrës, midis mbikalimit të Rinasit dhe City Park. Vendodhja e magazinës në shitje është zona më e zhvilluar industriale ne Shqiperi dhe per kete arsye ka kërkesë të lartë per magazina ne shitje, blerje dhe me qira.

Prona është e rrethuar dhe e siguruar nga të gjitha anet. Ne te ka rrugë hyrëse dhe dalëse si dhe infrastrukturë te mirefillte inxhinierike etj.

Magazina në shitje me sipërfaqe ndërtimi 340 m2 + zyrë përbëhet nga një ambient i vetëm me formë të rregullt drejtkëndëshe pa kollona në mes. Është ndërtuar me mur tulle, të suvatuar nga brenda dhe jashtë, plus kolloneta betonarme dhe mbulesë me tarracë. Ka ndricim natyral dhe derë të madhe për hyrjen brenda të mjetëve ngarkuese e shkarkuese. Ngjitur me magazinën, me shkallë të brendshme, ka 2 zyra dhe një sallë bashkë me banjon përkatëse. Magazina ka dhe oborr me siperfaqe 2000 m2, mjaft i përshtatshëm për parkim dhe lëvizjen e mjeteve të ngarkim + shkarkimit.  

Magazina mund të përdoret për magazinim, zyra, prodhim, fasoneri, depo farmaceutike, sherbime etj.

Me dokumenta të rregullta pronësie

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
340m 2
BANJO TOTAL: 
1
KATI: 
1
PRONA: 
Ekzistuese
HIPOTEKË: 
Po
OBORR: 
2 000m 2
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.