NE AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES KM 6
1 350 000€
< >
Magazina Në Shitje - Adresa: NE AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES KM 6 TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: NE AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES KM 6 TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: NE AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES KM 6 TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: NE AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES KM 6 TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: NE AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES KM 6 TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: NE AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES KM 6 Tirane
<
Magazina Në Shitje - Adresa: NE AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES KM 6 TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: NE AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES KM 6 TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: NE AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES KM 6 TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: NE AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES KM 6 TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: NE AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES KM 6 TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: NE AUTOSTRADEN TIRANE-DURRES KM 6 Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

PARA COCA-COLES

Zona ku ndodher prona eshte me perdorim miks, me objekte industriale, rezidenciale dhe komerciale.

Prona ndodhet rreth rreth 100 m larg autostrades Tirane – Durres, ne krahun e djathte te saj.

Magazine ne shitje (1800 + 420 m2), zyra 420 m2, truall 5000 m2. E pershtatshme per aktivitete industriale te ndryshme, magazinim ose prodhim. Me certifikate pronesie

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
2 220m 2
Lartësia e katit: 
7.00m
HIPOTEKË: 
Po
OBORR: 
5 000m 2
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.