PARK INDUSTRIAL ME MAGAZINA
720 000€
< >
Magazina Në Shitje - Adresa: PARK INDUSTRIAL ME MAGAZINA TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: PARK INDUSTRIAL ME MAGAZINA TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: PARK INDUSTRIAL ME MAGAZINA TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: PARK INDUSTRIAL ME MAGAZINA TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: PARK INDUSTRIAL ME MAGAZINA TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: PARK INDUSTRIAL ME MAGAZINA Tirane
<
Magazina Në Shitje - Adresa: PARK INDUSTRIAL ME MAGAZINA TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: PARK INDUSTRIAL ME MAGAZINA TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: PARK INDUSTRIAL ME MAGAZINA TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: PARK INDUSTRIAL ME MAGAZINA TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: PARK INDUSTRIAL ME MAGAZINA TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: PARK INDUSTRIAL ME MAGAZINA Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

AUTOSTRADA TIRANE – DURRES, KM 8

Projekti me i ri, i pari i ketij lloji ne Shqiperi, me magazina, showroom dhe zyra ndodhet ne nje vendodhje strategjike ne zonen industrial te Tiranes ne autostraden Tirane – Durres ne KM e 8.

Projekti ofron nje siperfaqe ndertimi prej 75,000 m2 nga te cilat 20,000 m2 siperfaqe showroom + zyra dhe 55,000 m2 jane siperfaqe magazinash.

Parku industrial eshte i rrethuar dhe siguruar nga te gjitha kufinje, ka rruge hyrese dhe dalese per ne autostraden Tirane-Durres, infrastrukture moderne, shetitore + ambiente te gjelbera, 350 vende parkim, sistem kamerash, siguri kundra zjarri, mirembajtje dhe siguri 24 ore, etj

Magazine ne shitje, me siperfaqe 1,100 m2 dhe lartesi 8 m, pa kollona ne mes, te pershtatshme per prodhim, magazinim dhe ekspozim. Brenda kesaj siperfaqe ofrohen showroom dhe zyrat. Faza e pare mbaron brenda Shtator 2019. Financim deri ne 70% te vleres.

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
1 100m 2
Lartësia e katit: 
8.00m
PRONA: 
E re
HIPOTEKË: 
Po
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.