RRUGA "NDROQIT", PARA URES SE BESHIRIT
620 000€
< >
Magazina Në Shitje - Adresa: RRUGA NDROQIT, PARA URES SE BESHIRIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: RRUGA NDROQIT, PARA URES SE BESHIRIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: RRUGA NDROQIT, PARA URES SE BESHIRIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: RRUGA NDROQIT, PARA URES SE BESHIRIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: RRUGA NDROQIT, PARA URES SE BESHIRIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: RRUGA NDROQIT, PARA URES SE BESHIRIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: RRUGA NDROQIT, PARA URES SE BESHIRIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: RRUGA NDROQIT, PARA URES SE BESHIRIT Tirane
<
Magazina Në Shitje - Adresa: RRUGA NDROQIT, PARA URES SE BESHIRIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: RRUGA NDROQIT, PARA URES SE BESHIRIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: RRUGA NDROQIT, PARA URES SE BESHIRIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: RRUGA NDROQIT, PARA URES SE BESHIRIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: RRUGA NDROQIT, PARA URES SE BESHIRIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: RRUGA NDROQIT, PARA URES SE BESHIRIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: RRUGA NDROQIT, PARA URES SE BESHIRIT TiraneMagazina Në Shitje - Adresa: RRUGA NDROQIT, PARA URES SE BESHIRIT Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

Magazina ndodhet 100 m larg rruges kryesore. Ajo eshte e perbere nga ambienti i prodhim/magazinimit dhe me nje pale shkalle ngjitesh ne ambientin e zyrave.

Magazine ne shitje e re cilesore, me siperfaqe 1500 m2 (25x60), h - 4m anash dhe h – 6m ne kulm. Toke gjithsej 3200m2. Me certifikate pronesie

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
1 500m 2
BANJO TOTAL: 
1
Lartësia e katit: 
4.00m
PRONA: 
E re
HIPOTEKË: 
Po
OBORR: 
3 200m 2
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.