“AKSES TIRANA”, NE RRUGEN "29 NENTORI"
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “AKSES TIRANA”, NE HYRJE TE KRYEQYTETIT Tirane
Përshkrimi i pronës: 

“Akses Tirana”, një nga projektet e reja me hapësirë multifunksionale në hyrje të Tiranës. Pozicionohet strategjikisht përgjatë aksit kryesore të lëvizjes Tiranë-Durres, gjë që bën të mundur lidhjen direkt me qendren e kryeqytetit dhe me zonat e qytetet jashtë saj. Pozicion shumë i favorshem për akses të lehtë në gjitha drejtimet dhe kontaktin e parë nga vizitorët apo kalimtarët. Ndodhet 3 km nga qendra, 2 km nga Zogu i zi, 500 m larg nënkalimit të Laprakes, 500 m larg mbikalimit të Casa Italia dhe vetem 14 km nga Aeroporti “Nene Tereza”.

Pozicioni i “Akses” Tirana favorizon komunitetin e saj me akses të drejtëpërdrejtë ndaj sherbimeve të tilla si: shkolla, universitete, qendra spitalore, qendra tregtare, transport urban dhe të gjitha këto me një rreze prej 1 km. Brenda kësaj rrezeje në afërsi me kompleksin ndodhen 5 objekte arsimore si: shkolla 9 vjecare, te mesme, kolegje dhe universitete si dhe objekte nder me te njohura te sherbimit shëndetësor si: Spitali Hygeia, Ushtaraku (Spitali Universitar i Traumes) dhe qendra te tjera shëndetësore.

Avantazhet e “Akses Tirana”

 • Akses i drejtpëdrejtë dhe vizibiltet maksimal në rruge kryesore
 • Pozicion strategjik buze Unazes së Madhe, në hyrje të kryeqytetit
 • 15 minuta nga qendra e kryqytetit
 • Akses Tirana arrihet nga transporti publik nëpërmjet 6 linjave urbane
 • Facilitete dhe shërbime të garantuara brenda kompleksit
 • Zona rekreative/Hapesira të gjelbërta që shtrihen në sipërfaqe dhe lartesi duke mundësuar një ndërlidhje midis banimit, sherbimeve dhe hapësirave të tjera
 • Cilësi e lartë ndertimi që garanton jetëgjatesine e investimit tuaj
 • Fasadë e ventiluar nga teknologjia më e fundit dhe ventilim natyral i saj, duke i siguruar objektit një sërë avantazhesh, perfshire ruajtjen e temperatures dhe parandalimin e lageshtires.
 • Godina e biznesit ofron vizibilitet maksimal, recepsion dhe ashensor të dedikuar, sistem kondicionimi dhe aspirimi, energji te vazhdueshme, hapësira reklamimi me ekran led të madh, me pamje nga rruga kryesore.
 • Administrim dhe mirëmbajtje të siguruara për hapësirat e përbëshketa
 • Siguri e larte dhe komoditet
 • Parkim të garantuar, rreth 800 poste parkimi

“Akses Tirana” do të ofrojë 1 Godinë të dedikuar për zyra dhe shërbime tregëtare, 8 objekte banimi dhe shërbimi, 9 katshe, parkim nëntokësor dhe ambiente teknike të vendosura në 2 kate.

Apartamentet 1+1 variojne me siperfaqe nga 65 m2 – 71 m2

Apartamentet 2+1 variojnë me sipërfaqe nga 107 m2 – 117 m2

Apartamentet 3+1 variojnë me siperfaqe nga 127 m2 – 135 m2

Cmimet e apartamenteve do fillojne me cmimin 1100 Euro / m2 i negociueshem

 • Ofrohen dyqane në katin përdhe me sipërfaqe nga 50 m2 – 105 m2, me cmimin 2500 Euro /m2
 • Ofrohen ambiente zyrash për shitje nga 100-1000 m2, me cmimin 2500 Euro / m2
 • Ofrohen 2 kate parkime nentoke, cmimet e tyre variojnë 15,000-18,000 Euro

Parashikohet të mbarojë brenda 2024

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
PAMJA: 
Shume e mirë
ASHENSOR: 
Po
PRONA: 
E re
HIPOTEKË: 
Kontrate sipermarrje
VITI I NDËRTIMIT: 
2024
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.