“DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “DOWNTOWN ONE” GODINE MULTIFUNSIONALE Tirane
Përshkrimi i pronës: 

BULEVARDI “BAJRAM CURRI”

Projekti me i ri multifunksional elitar në zemër të Tiranës “Downtown One” është një destinacion ideal për të jetuar, punuar dhe zhvilluar biznesin tuaj dhe ofron një pafundësi zgjedhjesh të përshtatura për ju. Nje qytet vertikal 144 metra i lartë, me sipërfaqe totale të shfrytëzueshme prej 77,000 m2, me një vendodhje strategjike pranë qendrës së kryeqytetit, Downtown One ndodhet në zonën me eksluzive e të lakmuar për jetesë dhe zhvillim biznesi. Downtown One lidhet drejtpërdrejt me akset kryesore, me unazën e vogël, vetem 10 minuta nga larg unazës së madhe, 2 minuta larg Bulevardit Qendror dhe me akses të pakrahasueshëm me intisitucionet qendrore, vendore dhe financiar. Zona ofron zona te dedikuara per kembesore dhe bicikleta, supermarkete, shkolla, kopshte, cerdhe, bar/kafe, restorante, shërbime, destinacione argëtimi etj

Ky ndërtim i veçantë po realizohet nga Kastrati Construction në një nga kompanitë më të sukseshme, më profesionale, më serioze në Shqipëri. Projekti eshte realizuar nga studio e njohur botërore hollandeze MVRDV kurse projekti I konstruksionit është realizuar nga ARUP. Veçoria më interesante e stilit arkitekturor është harta e Shqipërisë e skalitur në zemër të fasadës dhe kombinimit i ballkoneve dhe llozhave që simbolizojnë malet e Shqipërisë.

Downtown One do t’ju ofrojë gjithçka ju nevojitet, qendër fitnesi dhe spa, salla konferencash dhe seminaresh, bar, restorant, kënd argëtimi për fëmijë, cilësi elitare ndërtimi, sistem qëndror ngrohje-ftohje-ventilim, sistemi Smart-Home, siguri 24 orë, mirembajtje e ambienteve të përbashkëta etj.

Downtown One do te ofroje 37 Kate + 5 Kate Parkime:

5 Kate Parkime nentoke.

5 Kate Ambiente Komerciale (Dyqane)

2 Kat Sherbime.

1 Kat Ambiente Teknike per godinen.

11 Kate Zyra Komode

18 Kate Apartamente

Downtown One do të ofrojë për shitje apartamente elegante nga kati 19-36, zyra komode, ambjente komerciale (dyqane), parkime dhe depo. Për të garantuar privatësinë e rezidentëve dhe funksionalitetin e bizneseve dhe hapësirave komerciale, Downtown One do të ketë recepsione të ndara për apartamentet dhe për zyrat. Janë parashikuar të vendosen 14 ashensorë të markave më të sigurta dhe 1 shkallë lëvizëse.

Apartamente në shitje 1+1 do variojnë në sipërfaqe totale ndërtimi nga 108 – 169 m2.

Apartamente në shitje 2+1 do variojnë në sipërfaqe totale ndërtimi nga 118 – 220 m2.

Apartamente në shitje 3+1 do variojnë në sipërfaqe totale ndërtimi nga 170 – 203 m2.

Zyrat në shitje do të përshtaten në madhësi dhe tipologji sipas kërkesave të biznesit tuaj me sipërfaqe që do variojnë nga 50 m2 – 1.300 m2.

Ambjentet tregtare në shitje do të përshtaten në madhësi dhe tipologji sipas kërkesave të biznesit tuaj me sipërfaqe që do variojnë nga 16 m2 – 110 m2.

Do te ofrohen për shitje mbi 360 vende parkime të madhësive të ndryshme.

Cmimet e apartamenteve 1+1, 2+1, 3+1 variojnë nga 3330 Euro/m2 deri në 3710 Euro/m2

Cmimet e zyrave (katet 5 - 15) variojnë nga 3500 Euro/m2 deri ne 3900 Euro/m2

Cmimet e ambienteve tregtare nga kati 4 deri ne 1- variojnë nga 4300 Euro/m2 deri në 4900 Euro/m2.

Cmimet e parkimeve fillojnë nga 60,000 Euro

Cmimet variojnë nga disa faktorë si sipërfaqja, kati, orientimi, tipologjia e pronës, plani i pagesave etj.

Projekti është parashikuar të jetë funksionale ne vitin 2024.

Mundesi financimi deri ne 50 % te vleres.

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
PRONA: 
E re
VITI I NDËRTIMIT: 
2024
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.