ELYSIUM RESIDENCE, 1.5 KM NGA TEG
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: ELYSIUM RESIDENCE, 1.5 KM NGA TEG Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: ELYSIUM RESIDENCE, 1.5 KM NGA TEG Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: ELYSIUM RESIDENCE, 1.5 KM NGA TEG Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: ELYSIUM RESIDENCE, 1.5 KM NGA TEG Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: ELYSIUM RESIDENCE, 1.5 KM NGA TEG Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: ELYSIUM RESIDENCE, 1.5 KM NGA TEG Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: ELYSIUM RESIDENCE, 1.5 KM NGA TEG Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: ELYSIUM RESIDENCE, 1.5 KM NGA TEG Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: ELYSIUM RESIDENCE, 1.5 KM NGA TEG Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: ELYSIUM RESIDENCE, 1.5 KM NGA TEG Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: ELYSIUM RESIDENCE, 1.5 KM NGA TEG Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: ELYSIUM RESIDENCE, 1.5 KM NGA TEG Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: ELYSIUM RESIDENCE, 1.5 KM NGA TEG Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: ELYSIUM RESIDENCE, 1.5 KM NGA TEG Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: ELYSIUM RESIDENCE, 1.5 KM NGA TEG Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: ELYSIUM RESIDENCE, 1.5 KM NGA TEG Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: ELYSIUM RESIDENCE, 1.5 KM NGA TEG Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: ELYSIUM RESIDENCE, 1.5 KM NGA TEG Tirane
Përshkrimi i pronës: 

Elysium Residence nje rezidence e re me vila, ka një vendodhje shumë të mirë, shtrihet në një terren kodrinor mes ajrit të pastër, gjelbërimit dhe një pylli brenda rezidences, dhe vetëm 1.5 KM nga TEG dhe 4.3 KM nga qendra e Tiranës. Residenca ofron dritë ntyrale gjatë gjithë ditës falë orientimit të saj jug-lindje. Ka një panoramë shumë të bukur të zonës përreth e cila karakterizohet nga kodrina dhe paracela të gjelbëruara, privatësi dhe qetësi të cilat e bëjnë një nga vendodhjet më të preferuara të Tiranës. Infrastruktura rrugore e zhvilluar bën të mundur që Elysium Residencë të jetë lehtësisht e aksesueshme me autostraden Tiranë-Elbasan e cila ndodhet pak metra larg ndërtimit të këtij projekti të ri rezidencial.

Elysium Residencë do të ofrojë 42 Vila të cilat do të zhvillohen në disa tipologji: Vilë individuale e cila ofron hapsirë private të gjelbëruar në natyrë dhe fushëpamje më të bollshme të parkut përreth falë vetratave të mëdha. Vilë e bashkangjitur të cilat konsiston në një zinxhir banesash të cilat mundësojnë hyrje individuale, oborr përpara dhe pas banesës dhe vetrata të mëdha të cilat mundësojnë ndriçim natyral gjatë gjithë kohës të ambienteve brenda shtëpisë. Keto tipologji vilash mbartin rendiment shumë të mirë në kursimin e energjisë së shpenzuar për ngrohje dhe ftohje.

Elysium Residence do të ofrojë infrastrukturë moderne duke sjellë diçka të re në arkitekturen e zonës, hapsira të dedikuara për këmbësorë dhe biçikleta, hapsira për parkim, hapsira të gjelbëruara, bar/kafe, market dhe një kënd lojrash për fëmijë. Vilat ofrojnë cilësi të lartë ndërtimi, sistem termoizolimi kapot, sistem ngrohje-ftohje, rifiniturat do të bëhen me tullë dhe veshje tulle në dukje, dritaret dhe vetrata të mëdha me ngjyrë të bardhë që do ofrojnë ndriçim natyral dhe pamje panoramike, parapetet e ballkoneve do të jenë me balaustra xhami duke ju përshtatur stilit arkitektonik dhe objektet do te mbulohen me cati me tjegulla të kuqe marseljeze.

Vilat Individuale ne shitje jane 3 tipologji me sipërfaqe ndërtimi 310 m2 – 323 m2 dhe oborr 450-700 m2. Cmimet e tyre 1400 Euro/m2 ndertimi dhe 100 Euro/m2 toka.

Vilat e bashkangjitura ne shitje jane 5 tipologji me sipërfaqe ndërtimi 215 m2 – 313 m2 dhe oborr 170 m2 – 260 m2. Cmimet e tyre 1400 Euro/m2 ndertimi dhe 100 Euro/m2 toka.

Do te ofrohet kredi deri ne 60 % te vleres.

Projekti eshte parashikuar te mbaroje ne Shtator 2022.

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
ORIENTIMI: 
Jug
Lindje
PAMJA: 
Shume e mirë
PRONA: 
E re
HIPOTEKË: 
Kontrate sipermarrje
VITI I NDËRTIMIT: 
2022
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.