"GREEN COAST" RESORT, DHERMI
< >
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa:
<
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa:
>
Përshkrimi i pronës: 

VILAT ME PAMJE NGA DETI:

-Vila Elite Deluxe me sip. ndertimi 364 m2 + 104 m2 verande dhe truall 900 – 1,400 m2. Cmimi varion nga 1,430,000 -  1,750,000 Euro.

-Vila Elite me sip. ndertimi 270 m2 + 109 m2 verande dhe truall 600 – 800 m2. Cmimi varion nga 730, 000 -  780,000 Euro.

-Vila Individuale e madhe me sip. ndertimi 177 m2 dhe truall 300 – 600 m2. Cmimi varion nga 380, 000 -  600,000 Euro.

-Vila Individuale e vogel me sip. 140 m2 dhe truall 300 – 400 m2. Cmimi varion nga 310, 000 -  330,000 Euro.

-Vila Bashkangjitur e madhe me sip. ndertimi 162 m2 + 8 m2 verande dhe truall 200 – 500 m2. Cmimi varion nga 340, 000 -  370,000 Euro.

-Vila Bashkangjitur e vogel me sip. ndertimi 146  m2 + 2 m2 verande dhe truall 200 – 400 m2. Cmimi varion nga 310, 000 -  330,000 Euro.

VILA FAMILJARE ME PAMJE NGA DETI:

-Ap 1+1 me sip. totale ndertimi 76 m2 me truall 100 – 300 m2, kati 0. Cmimi varion nga 147,000 Euro – 171,000 Euro.

-Ap 2+1 me sip. totale ndertimi 86m2 me truall 100 – 300 m2, kati +1. Cmimi varion nga 168,000 Euro – 212,000 Euro.

-Ap 2+1 me sip. totale ndertimi 96.5 m2 me truall 100 – 300 m2, kati 0. Cmimi varion nga 191,000 Euro – 209,000 Euro.

-Ap 2+1 me sip. totale ndertimi 114 m2 me truall 100 – 300 m2, kati +1. Cmimi varion nga 216,000 Euro – 245,000 Euro.

Një parkim përfshirë në çmim. Trualli dhe parkimi jane ne pronesi.

Kerkohet minimalisht 30 - 70% e vleres me firmosjen e kontrates ne varesi te zones ku ndodhet prone.

Ofrohet deri ne 50% financim me Tirana Bank duke vendosur kolateral pronen qe blihet, me afat kohor deri ne 30 vite. 

SHETITORJA:

Projekti shoqërues i resortit është edhe shëtitorja përballë plazhit. Pjesë e tij do të jenë bare dhe restorante të ndryshme, parqe, kënde lojërash për fëmijët, fusha volejbolli dhe basketbolli, dyqane, fast food, juice bar si dhe një amfiteatër I madh me pamje nga deti. 

Shëtitorja ka 2 vitet qe funksionon. Faza e pare e projektit ka perfunduar ne vitin 2019.

HOTELI:

“Green Coast Hotel” do te ofroje 139 dhoma dhe suita luksoze, bare, restorante, sauna, SPA etj.

AFATI I PERFUNDIMIT:

FAZA E PARE KA PEFUNDUAR

FAZA E DYTE NE 2020

FAZA E TRETE NE 2021

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Palasë
PRONA: 
E re
HIPOTEKË: 
Kontrate sipermarrje
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.